eskort samsun

ÜNYENETHABER

SERMAYESİ DİN OLANLAR

SERMAYESİ DİN OLANLAR
20 Şubat 2017 - 20:11

RRRE

Başımızdakiler “biz ne çektiysek sahte hocalardan çektik” demişti.

Evet çektik çekmeye de devam ediyoruz. Televizyonlar da İslam ahlakına ve emirlerine uygun olmayan giyimleriyle program yapanlar, İslam da olmayan farz ve sünneti üretenler, cennet veya cehennem gibi vaatlerde bulunanlar türedikçe türüyor.

Çünkü Cumhurbaşkanına çay vermem diyen biri için tutuklanma söz konusu iken, çoğunluğu Müslüman olan bir ülkede, İslam da olmayan şeyleri alenen söyleyenler için cezai bir yaptırım olmazsa, daha çok sahtekar elbet üreyecektir.

Memleketin her köşesinde adını bile duymadığımız cemaatler, tarikatlar oluşuyor, cübbesini giyen, sakalını uzatan kendini din alimi olarak görüyor. Kendi belirledikleri haram/helal, günah/sevap yörüngesinde Müslümanlık yaşıyorlar.

Söylediklerinin ne Kuran ne hadisle alakası yok, zaten kuran ya da hadis kaynaklı konuşmaları da şart değil, söyleyecekleri sözler birilerini mutlu etsin, birilerinin ruhunu okşasın da varsın İslam da olmasın. Kimsenin bişey dediği yok.

Hal böyleyken Bir hadis-i şerif hatırlatmakta fayda var.

“İnsanlara öyle bir zaman gelecek ki, avam halk Kuran okuyacak, ibadete kendini verecek (fakat) bidat ehlinin işleri ile meşgul olacaklar; hissetmedikleri yerden şirke sapacaklar. Söz ve ilimleri vasıtasıyla rızık elde edecekler, dini alet ederek dünyalık edinecekler. İşte bir gözü kör deccalin uyduları bunlardır.

Ramuz-ul Ehadis, Hadis no:6255

 

İşte günümüzde de varlıklarını dini istismar ederek sürdüren,din üzerinden para ve güç elden edenlere karşı yapmamız gereken çok açık.  Yaratan Rabbinin Adıyla OKU.  Diye başlayan kitabımızı okumak.

 

Şayet sorgulamadan, doğrulamadan her söze inanırız diyorsanız.                                                                         Sözde Büyük hocalardan bazılarının dediklerini hatırlayalım belki biraz düşünmemize yardımcı olur.

Mart 2015 de “demokrasi çok tehlikeli bir kelime, Allah’ın işine karışmak demektir. Ne demokrasisi biz şeriatçıyız” diyen şahıs  Temmuz 2016 da “ bir gece demokrasi nöbeti tutan direkt  cennetlik olur.” Diyor.

“ Yetkili başkomutan cumhurbaşkanı ona itaat farzdır.”

“Davutoğlu’na başbakanlık hz. Muhammed tarafından verildi”  (Peki Hz. Muhammed tarafından verilen unvan, nasıl oluyor da, sözde kişinin kendi isteği ile nasıl iptal oluyor ? )

“AKP ye oy vermeyen cehennemliktir.”

“Mustafa Kemal’i beğeniyorsan, namaz kılsan da kafirsin.” 

“RTE ye oy vermeyen imansızdır.”

“RTE Allah’ın bütün vasıflarını toplamış bir lider.”

“Hamile kadınların sokakta gezmesi doğru değil.” ( Diyen kişinin kızı çok mühim bir yere atanmış görev yapıyor, günah sadece bize galiba)

“Tayyip hocamla uğraşmak günah, Allah’tan korkmak lazım.” 

Beyinleri bedenlerini terk etmiş şahıslara tavsiyemiz Cahil cahil konuşmayı bırakmalarıdır.

 

Osman ÇİÇEK

kkk1

 

 

 

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-