eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İl Spor Müdürü Genç, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

İl Spor Müdürü Genç, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi
21 Şubat 2017 - 22:54

a

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Tokat’ta gerçekleşen Türkiye Çeyrek Finaline Ünye’den katılan sporcuları ödüllendirdi. Katıldıkları Çeyrek finalde kız takımı elenirken erkek takımı yarı finale katılmak üzere hak kazandı. Erkek Sporcular Yarı Final Müsabakaları için Erzincan’a, Türkiye Şampiyonası için ise Adana’ya gidecekler.

Sporcuları ödüllendirmek ve başarılarından dolayı kutlamak üzere Ünye’ye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç açıklamasında;

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimizde sporcu sayısının artması, spor kültürünün yaygınlaşması için bir çalışma başlatmıştık. Bu çerçevede de her ilçedeki sporcu potansiyelini artırmak, kuvvetlendirmek, iyi takımlar oluşturmak istiyoruz. Ünye’de halter takımı, wushu takımı, vazgeçilmezimiz voleybol gibi birçok pilot çalışmamız var.

Anadolu Yıldızlar ligine bu sene Ünye’den takımımızı gönderdik. Çünkü Anadolu Yıldızlar Ligini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ın himayelerinde yapılan, Spor Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen 81 ilde 15 branşta 25 Bin sporcunun katıldığı bir lig. Türkiye’nin en büyük ligi şuanda Anadolu Yıldızlar Ligi. Buradaki amaç Anadolu’daki gizli kalmış yetenekleri ortaya çıkarmak. Bu lig spora yeni başlayan çocuklarımızı temsil ediyor. Bizde yeni sporcularımızla bu yola çıktık ve büyük bir başarı yakaladık. Bu başarıda katkısı olan başta hocalarımız ve ilçe spor müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ederim.”dedi.

aa

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P