eskort samsun

ÜNYENETHABER

GENÇLER SORDU BAŞKAN YANIK CEVAPLADI

GENÇLER SORDU BAŞKAN YANIK CEVAPLADI
21 Şubat 2017 - 22:24

EREEE

“GERİ DÖNÜŞÜM ÜLKEMİZ İÇİN İHTİYAÇTIR”

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet YANIK’ı makamında ziyaret eden Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri geri dönüşüm konusunda başkanımızla röportaj gerçekleştirdikler.

Öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayarak ilçe’nin nüfusu ve sosyal yapısını anlatan Başkan Yanık, amaçlarının; çocukların ve gençlerin iyi yetişmelerine yardımcı olmak ve onlara yaşanılabilir bir kent bırakmak olduğunu belirttiler.

Başkan ilçemiz için “HAYALLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ” Bir ilçeyi yönetirken, orayla ilgili bir hayaliniz olması gerekiyor. Belediye Başkanlığı yapmak, insanların sorunlarını çözmek, insanlara hizmet edebilmek güzel bir duygu. Göreve geldiğimizde Çaybaşı’nın sorunlarını tek tek tespit ederek uzun soluklu ve çözüm odaklı projeler ürettik. İnsanların yaşamak zorunda olduğu değil, yaşamaktan keyif aldığı bir Çaybaşı için emin adımlarla ilerledik. Bir yandan proje ürettik, diğer taraftan hayata geçirdik aynı zamanda belediyecilik hizmetlerimizi de kesintisiz sürdürdük. Bizim belediye olarak tüm çalışmalarımızdaki temel hedefimiz halkın yaşam kalitesini yükseltmektir” dedi.

Başkan Yanık öğrencilere ilde ve ilçe de yürütülen geri dönüşüm çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Gerek ilçe belediyemiz gerekse Büyükşehir belediyesi olarak bu konuya önem veriyoruz. Örnek bir büyükşehir olma yolunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz’ın öncülüğünde katı atık ve geri dönüşüm konusunda çalışmalar yürütüyoruz.

Büyükşehir Belediyemiz il genelinde toplanan atıkların ayrıştırmak, ülke ekonomisine geri dönüşümünü sağlıyor. Ayrıca ülkemizde bu konuda çevre şehircilik Bakanlığının çalışmalarıda mevcut.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanığın verdiği cevaplarla çevre bilincinin aileler ve okullarda yerleşmesi gerektiğini de kaydetti. Öğrencileri böyle bir bilincin olmasının gelecek nesiller açısından önemli olduğunu belirterek. Öğrencileri tebrik etti . Öğrencilere kendisi ile röportaj gerçekleştirdikleri için teşekkür ettiler.

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-