eskort samsun

ÜNYENETHABER

“Çiftçimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”…VİDEO HABER

“Çiftçimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”…VİDEO HABER
10 Şubat 2015 - 9:48

Osman Sarıkahraman

s

Ünye Ziraat Odası seçimlerinde, Başkanlığı tekrar kazanan Osman Sarıkahraman bütün çiftçilere ve üyelere teşekkür ederek, “Ünye’deki üreticilerin lehine yapılması gereken ne varsa elinden geleni yapacağını söyledi.

Başkan Sarıkahraman; “85 mahallede, 88 beldemizle seçime girdik.Sadece bir delegemiz, Sayın İbrahim Cerrahoğlu, şuan Cezayir’de olduğundan dolayı seçimde bulunamadı.

Ben öncelikle seçimden önce bu seçimi alacağımdan emin olduğumun altını çizmek istiyorum.Arkadaşlarımızla daha öncesinde çalışmalarımızı yapmıştık ve kendimize güveniyorduk.Sadece karşımızda bir rakip olduğu için, acabalar oldu dolayısıyla heyecanlandık.Ayrıca Tacettin Kaya arkadaşıma da teşekkür ediyorum.Kendilerine yakışan bir seçim yaptılar.

Seçime katılan 87 delegeden 58 oy aldık ve bizlere oy veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.

Ziraat Odalarının gücü, yapacakları, belirtip, boyumuzu aşacak işler yapmamamız, ağzımızdan çıkan lafları kulağımızın duyması lazım.Artık herşey basınla birlikte yapılıyor.Basının karşısında söylenen bir söz, taahhüt kabul ediliyor.Biz haddimizi aşacak hiçbir sözde bulunmayacağız, ancak Ünye üreticisinin lehine yapılması geren ne varsa elimizden gelen doğrultuda bunları yapacağız.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-