eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

ALTYAPININ YILDIZLARINDAN ÇAKIR MEDYAYA ZİYARET

ALTYAPININ YILDIZLARINDAN ÇAKIR MEDYAYA ZİYARET
23 Şubat 2017 - 23:55

aaa

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk ve yönetim kurulu üyeleri Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’ı ziyaret etti ve kulübün flamasını verdi.Ziyarette yeni yönetim oluşturduklarını ve kulüp olarak yeni bir başlangıç yaptıklarını belirten Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk,Türkiye’de en büyük eksiklik alt yapı için yeterli tesis yok dedi.

Tamtürk, yeni yönetim kurulumuzla ilk ziyaretimizi Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney Bey’e gerçekleştirdik. Ardından da basın kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Çünkü basın bizim için önemli. Yaptığımızın işin önemini ve farkındalığını basın yoluyla gösteriyoruz. Bu anlamda ben sizlere her zaman müteşekkirim dedi.

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk konuşmasına şöyle devam etti.

“Kulüp olarak bizim amacımız öncelikle çocuklarımıza spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve topluma yararlı birer birey haline getirmek. Bu amaç doğrultusunda elimizden geldiğince çalışıyoruz. Çıktığımız yolculukta bugün geldiğimiz nokta biraz daha farklı. Biz Futbol Kulübü olarak başladık ama gördük ki bu işi ilerleyen yaşlarda daha ciddi profesyonel şekilde yapmak isteyen çocuklarımız ve aileleri var. Onlarında önünü açmak anlamında kulüp çalışması yapıyoruz. Ayrıyeten Futbol okulumuza da devam ediyoruz.

AMACIMIZ TÜRK FUTBOLUNA OYUNCU YETİŞTİRMEK

Ünye Futbol Kulübü olarak önümüzdeki süreçte çalışmalarımıza daha da gayretli devam edeceğiz. Geçen yılki liglerde 2 şampiyonumuz var. Fakat her defasında söylüyoruz, altyapılarda amaç şampiyon olmak değil oyuncu yetiştirmektir. Ancak kazanılan şampiyonluk bir başarıdır ve bu bizi bu yolda daha da çok motive eder. Ayriyeten seminerler düzenledik. Biz sadece saha içinde değil saha dışında da çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Tecrübe kazanma anlamında Ünye içerisinde kalmayalım dedik ve il dışına çıkarak turnuvalara katıldık. Ben inanıyorum ki Karadeniz’de Futbolcu anlamında çok yetenekli çocuklar var. Tek eksiklik doğru şekilde çalışmamak ve tesis eksikliği. Biz şuanda doğru çalışmayı başlattık inşallah tesis noktasında da Ünyeli büyüklerimizden yatırımlarını bekliyoruz. “dedi.

AMATÖR ALTYAPININ PROFESYONEL KULÜBÜ

Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni Cihan Çakır’da  kulübün flamasını hediye eden ve nazik ziyaretlerinden dolayı,başta kulüp Başkanı Metin Tamtürk’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen futbol atlyapısın da elde ettiği başarılarının yanında bir çok eğitim semineri ve panel gerçekleştirerek bu ise ne kadar profesyonel yaklaştığınız ortada.Bu denenle ben Ünye Futbol kulübüne amatör altyapının profesyonel takımı demek istiyorum.Çünkü yapılan işler ortada buda görevinizi profesyonel anlamda yapıyorsunuz demektir ve hepinizi tebrik ediyor,başarılar diliyorum dedi.

aa

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P