eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İSTANBUL’DA YEŞİL BEYAZ FIRTINASI

İSTANBUL’DA YEŞİL BEYAZ FIRTINASI
26 Şubat 2017 - 13:53

RRRE

Kısa bir süre önce İstanbul’da yaşayan Ünye sevdalıları tarafından kurulan İstanbul Ünyespor bugün saat 11:00’de Ayazağa Stadında İTÜ Spor kulübüyle karşılaştı.Deplasmandaki maçta takıma kulüp Başkanı Osman Çakır ,As Başkan Osman Karayiğit ve diğer yöneticiler eşlik ederken ,Ünyeli hemşehrimiz spor adamı Murat Özkaya ‘da yalnız bırakmadı.

İstanbul 2.Amatör ligde mücadele eden temsilcimiz bugün deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 8-1 gibi farklı sonuçla kazandı.  Yeşil beyazlı takımın maçta başından sonuna etkili oyunu sürdürerek ,kendilerini desteklemeye gelen taraftarına bol gollü bir galibiyet hediye etti.İstanbul Teknik Üniversite spor karşısında rahat bir oyun sergileyen İstanbul Ünyespor farklı bir galibiyet alarak 3 puanı hanesine yazdırdı

BAŞKAN ÇAKIROĞLU ”BU SEVDA BİTMEZ”16996343_1931592470395204_2308326247302326169_n

Kulüp Başkanı Osman Çakıroğlu  alınan galibiyet dolayı memnuniyetini belirtirken, futbolcuları ve teknik heyeti alınan farklı galibiyetten dolayı kutladı.Başkan Çakıroğlu yeni kurulan bir kulüp olarak zorlukların farkındayız, tüm zorlukları yönetim kurulu arkadaşlarla ve Ünyeli hemşerilerimizle el ele vererek aşacağımıza inancımız sonsuz dedi.

 

AS BAŞKAN KARAYİĞİT ” ARMA HAKKETTİĞİ YERE GELECEK”

Maçtan sonra görüşlerini aldığımız As Başkan Osman Karayiğit   ”Ünyeli olarak amacımız Ünye spor armasını İstanbul’da yaşatmak. Bir Ünyeli olarak hedefimiz 2 .amatör ligde kurduğumuz bu takımı yeşil beyaz renklerle bir üst liglerde izlettirmek  . Futbolcu arkadaşlarıma bu farklı galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum.  Gerçekten hepside özveriyle mücadele ediyor.Bu arada Ünye’den yoğun işlerinin arasında vakit ayırarak buralara kadar İst.Ünyespor’u desteklemeye gelen değerli dostumuz Murat Özkaya’da teşekkür ediyorum.Bugün bize kendisi uğurlu geldi dedi.

Başkan Çakıroğlu ve As Başkan Osman Karayiğit  İstanbul’daki hemşehrilerini ve Ünye spor sevdalılarını maçlara davet ettiler.

 

uuuy

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P