eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1.Amatör Lig’de 13.Hafta Tamamlandı

1.Amatör Lig’de 13.Hafta Tamamlandı
27 Şubat 2017 - 1:10

ordu1amatorlig_1_1_1

Perşembe ve Cumartesi günü oynanan maçlarla başlayan Ordu 1.Amatör Lig’de 13.Hafta bugün oynanan maçlarla tamamlandı. A Grubunda Altınordu Belediyespor ve B Grubunda Ünye 1957 Spor’un zirvedeki yerlerini korumaya devam ettikleri haftada Turnasuyuspor-Gölköyspor maçı 82.dakikada tatil edilirken Kabataşspor-Eskipazarspor müsabakası ev sahibi takımın sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı.

 

Ordu 1. Amatör Lig’de 13.Hafta tatil edilen bir maç dışında tamamlandı. Perşembe günü oynanan Esnafspor-Ünye 1957 Spor ve Perşembespor-Çaybaşı Belediyespor maçları ile başlayan haftada Cumartesi günü programında uuuySoyaspor-Korgan Belediyespor karşılaşması oynandı. Pazar günü programında oynanması gereken 7 maçtan 5 tanesi sonuçlanırken Kabataşspor-Eskipazarspor maçı ev sahibi takımın sahaya çıkmaması nedeniyle oynanamadı ve konuk takım maçı hükmen 3-0 kazanmış oldu.

Turnasuyuspor-Gölköyspor maçı tatil edildi…

Günün bir diğer maçında ise A Grubu ekiplerinden Turnasuyuspor ile Gölköyspor karşı karşıya geldiler. Mücadelede konuk takım kalecisi ve sağ bek oyuncusu kırmızı kart gördü. İlerleyen dakikalarda maçta gerginlikler artarken yine Gölköyspor’dan Tuncay Coşkun kırmızı kart gördü. Ancak bu futbolcu ısrarlara rağmen sahayı terk etmeyince maçın hakemi 82. dakikada Turnasuyuspor’un 5-1 üstünlüğü ile devam eden maçı tatil etti. Maçla ilgili kararı TFF Yönetim Kurulu verecek.

Haftanın oynanan maçlarında 6 müsabakayı deplasman takımları kazanırken 3 maçı da ev sahibi takımlar kazandı. Berabere biten maçın olmadığı haftada 34 gol atıldı. Gollerin 23 tanesini deplasman takımları, 11 tanesini de ev sahibi takımlar kaydetti.

Kabataşspor küme düştü!

Çatalpınar ilçe sahasında oynanması gereken Kabataşspor-Eskipazarspor maçı ev sahibi Kabataşspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle oynanmadı. Maçta Eskipazarspor hükmen galip ilan edilirken Kabataşspor ikinci kez sahaya çıkmaması nedeniyle otomatikmen bir alt lige düştü. A Grubunda lige veda eden Kabataşspor geride kalan 13.Haftada henüz puanla tanışamamıştı. Kırmızı-beyazlılar geçtiğimiz hafta da Ulubey Belediyespor ile deplasmanda oynamaları gereken maça çıkmamışlardı.

ORDU 1.AMATÖR LİG’DE 13.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

2602201701amt

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P