eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Kumruspor Rakibine Şans Tanımadı 8-0

Kumruspor Rakibine Şans Tanımadı 8-0
27 Şubat 2017 - 22:41

eee

Ordu 1.Amatör Lig B Grubunda kadrosunu güçlendiren Kumruspor, sahasında konuk ettiği Ordu İdmanyurdu karşısında gole doymadı. Grupta 2. Sıradaki yerini koruyan mavi-beyazlılar ilk yarısını 3-0 önde tamamladığı maçta 8-0 kazanırken tecrübeli golcüsü Aytaç Aydemir hat-trik yaptı.

 

Kumru ilçe sahasında oynanan karşılaşmayı Bülent Kandemir, Tolga Bingöl, Samet Telci hakem üçlüsü yönetti.

Maça Beytullah Yıldırım, Uğur Bilü, Oğuzhan Tümçakır, Yakuphan Kınalı, İsmail Karayiğit, Volkan Yavuz, Ömer Faruk Coşdan, Mehmet Can Tatlıgül, Ali Eyeşmek, Fehmi Arıdoru, Aytaç Aydemir kadrosu ile başlayan Kumruspor maçın henüz 7. Dakikasında Mehmet Can’ın golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 13. Dakikasında sahneye Aytaç Aydemir çıktı ve güzel bir vuruşla topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Fehmi Arıdoru 35.dakikada skoru 3-0’a getiren golünü kaydederken bu gol aynı zamanda ilk yarının skorunu belirleyen gol oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da hemen baskı kuran Kumruspor’da Ömer Faruk Coşdan 49.dakikada takımının 4. Golüne imza attı. Mücadelenin 55. Dakikasında bir kez daha golle buluşan tecrübeli golcü Aytaç Aydemir skoru 5-0 yaparken, 70.dakikada Oktay farkı 6’ya çıkartan isim oldu. 75.dakikada Oğuzhan Tümçakır ile bir gol daha bulan Kumruspor’da gol perdesini 80.dakikada Aytaç Aydemir kapattı ve skor 8-0 oldu. Tecrübeli golcü Aytaç Aydemir maçta hat-trik yaparak maçın farklı kazanılmasında en büyük paya sahip oldu.

Kumruspor bu sonuçla puanını 28’e yükseltti ve 2. Sıradaki yerini korudu. Ordu İdmanyurdu ise bu yenilgi ile 8 puanla 8. Sırada kaldı. Kumruspor bu sezon en farklı galibiyetini de bu maçla kazanmış oldu.

uuuy

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P