eskort samsun

ÜNYENETHABER

FINDIKÇILAR NİKSAR CADDESİ İÇİN ÇÖZÜM İSTEDİLER

FINDIKÇILAR NİKSAR CADDESİ İÇİN ÇÖZÜM İSTEDİLER
02 Mart 2017 - 0:04

16997899_934237110012108_95704442457257399_n

Ünye Ticaret Borsa Başkanı Mustafa Uslu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ’ı oda üyelerinin sorunlarını dinlemesi ve çözüme kavuşması adına bir araya getirdi.Ağırlıklı olarak fındık manavlarının bulunduğu ve yeni düzenleme yapılan Niksar caddesinde ki oda üyeleri sıkıntılarını Başkan Yılmaz’a ilettiler.

Oda Başkanı Uslu yapmış olduğu açıklamada ise şöyle konuştu,”karar alıcılarla üyelerimizi biraraya getirme etkinlikleri kapsamında Borsa üyeleriyle ve diğer sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile biraraya geldi.üyelerlr

Ünye ile ilgili yapılan projeler ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verilmesinden sonra taleplerin ve isteklerin alınması gerçekleşti. Bu kapsamda Sayın Başkana Niksar Caddesinde üyelerimizin işyerlerine indirme bindirme yapma ile ilgili sorunları iletildi. Konu hakkında bilgisi olmayan Sayın Enver YILMAZ; ilgili daire başkanından açıklama yapmasını istedi. Yapılan açıklamanın yeterli olmadığı belirterek bu konunun yeniden incelenerek değerlendirilmesi talimatını verdi. Konuyla ilgili gösterdiği hassasiyet nedeniyle Sayın Enver YILMAZ’a üyelerimiz adına teşekkür ediyor ve bu sorunun çözüleceğini umut ediyoruz” dedi.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-