eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fındık Üreticisi İsyanda

Fındık Üreticisi İsyanda
01 Mart 2017 - 23:36

EEE

Üreticiler adına Ordu’nun Korgan ilçesinden devlet büyüklerine seslenen Hikmet Ayba üreticinin yabancılara boğdurulduğunu ve yalnız bırakıldığını belirterek,Cumhurbaşkanına seslendi.

Ayba isyanını söyle dile getirdi,”Fındık üzerine oynanan oyunları lütfen bozun. Bu şekilde üreticiler mağdur.Fındığın %70’ini Türkiye üretiyor diyoruz. İtalyan gavurunun eline düştü bu fındık, yerle bir oldu gitti. Ben kendi depom dan sesleniyorum ama bu fındık benim değil, üretici dostlarımın.Bana bu zamana kadar sosyal medyadan 1500 mail geldi. Ben bu kardeşlerimin dertlerini aktarmak için değerli büyüklerime sesleniyorum. Üretici kardeşleriniz bir ümit bekliyorlar. Ben bir üreticiyim. Ama elimden bir şey gelmiyor. Ne oldu da bu fındık 9 TL’ye düştü.

İtalyan firması Türkiye’ye ambarı koydu. Türkiye kendi fındığına sahip çıkamıyor, İtalyan firması fındığa sahip çıkıyor. Bu böyle olmaz . Yeter artık.

Bakan konuşuyor fındık düşüyor.Vekil konuşuyor fındık düşüyor. Hiçbir icraat yok. Kuru kuruya toplantı yapıyorlar. İtalyanların yanındalar. Kimse kusura bakmasın. Bana kızan kızsın. Bu şekilde fındık üreticileri mağdur olmaz. 2017 fındığının ne olacağı belli değil. Fındığımız bizim altınımız. Tek umudum Cumhurbaşkanımızdır , Ne vekil tanıyorum, ne bakan tanıyorum ”dedi.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-