eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYE ORMEK’TEN ESNAF ŞİKAYETÇİ OLDU

ÜNYE ORMEK’TEN ESNAF ŞİKAYETÇİ OLDU
08 Mart 2017 - 0:10

frrrr

Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz kurs için, faaliyet gösteren ORMEK (Büyükşehir Belediyesi Müzik Eğitim Kursları) hakkında Ünye’de esnaflık yapan Orhan Şafak’tan inanılmaz iddialar geldi.

Yıllardır Orta Çarşıda müzik enstrümanları satan Orhan Şafak ,kurs ve ders veren müzik öğretmenlerinin çoğu ,anlaşmalı ve ticari bağlantılı olduğu yerlere yöneltip yada elden para alıyorlar. Haksız rekabete yol açtığı gibi, öğrenci ve velilerinde bu durumdan şikayetçi olduğu belirti.Nereden neyi ve iyisini alacaklarını bilemediklerinden şikayet  dedi.

Şafak ,eğitimden çok ticari faaliyet için çaba sarf ettiklerini söyleyen veliler, bu iş için kime inanacaklarını inanacaklarını şaşırdıklarını söylediler.11986486_10205010059986561_6721530940188400997_n

Yüzlerce öğrenciye kurs verildiği ve bu yüzlerce müzik aletlerinin nerden alındığını merak ediyoruz. Bu dalda Ünye ekonomisine yararı da olmuyor Orhan Şafak,bu işin ticaretini yapan ben ve benim gibi esnaflarımızdan aldığımız bilgilerde hiç iç acıcı değil.

Haksız rekabetle karşı karşıya kaldıklarını, hatta bizim sattığımız müzik aletlerinin bozuk ve iyi olmadığını söyleyip geri gönderen öğretmenlerden de şikayetçi olduğunu dile getirenler esnaflar oldu.

Şafak, kötü esnaf damgası yediklerini hatta bu işin merdiven altı müzik eğitiminin dile getiren esnaflar herhangi bir alanda iş yerini açıp çalışmayan cafe ve benzeri yerlerde müzik eğitiminin verildiğini akademik hiçbir kariyeri olmayan eğitimcilerinde bu işin ticaretini yaptıklarını söyleyerek, yetkililerin bu işe bir an evvel çözüm bulmasını istedi.

Şafak ,yoksa haksız rekabet olan bu işlerden dolayı hukuki işlemlere yöneleceğini söyleyerek biz resmi olarak ekmek paramızla uğraşırken haksız kazanç sağlayan eğitmenlere devletten aldıkları ücretler yetmiyor mu?DEDİ.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-