eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye İlim Yayma Cemiyetinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anlatıldı

Ünye İlim Yayma Cemiyetinde Cumhurbaşkanlığı Sistemi Anlatıldı
04 Mart 2017 - 15:29

a

Ak Parti 24.ve 25. dönem Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Ünye İlim Yayma Cemiyeti Konferans Salonunda Cumhurbaşkanlığı sistemini anlattı.

Cemiyet Başkanı Tamer Uysal’ın teşekkür konuşmasıyla başlayan program daha sonra Mustafa Hamarat’ın 16 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan referandumda neden #EVET oyu verilmesinin cevabını içeren sunumla devam etti.

Ak Parti 24.ve 25. dönem Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat; İnşallah 16 Nisan tarihinde hep birlikte yeni Türkiye’nin kapısını #EVET mühürleriyle aralamış olacağız. Ülkemiz koalisyonlardan çok çekmiştir. Biz ülke olarak her geçen gün gelişmekte olan bir ülkeyiz. Bu gelişmişlik karşısında artık sistem kendi yükünü taşıyamamaktadır. Bazen bu kargaşa durumu ülkemizde darbelerle sonuçlanmıştır. Aslında referandumda biz millet olarak sistemsizlikle sistem arasında bir tercih yapacağız. Aksak giden bu hantal yapıyla mı devam edilsin yoksa yeni bir sistemle bu ülke yoluna devam mı etsin onu oylayacağız. Son 15 yıldır tek başına iktidar olduğu için sistemin açıkları ortaya çıkmıyor gibi görünüyor. Bu sistem değiştirmezsek şayet Tayyip Erdoğan’dan sonra nasıl işletilecek onu sorgulamalıyız. Bu Ülke geriye dönemez. Bu ülke 15 yıllık Ak Parti döneminin hızlı büyümesinden sonra bir daha eski günlere kaotik günlere dönemez. Bunun için yamalı bohça gibi devam edip süregelen bu sistemin yeni bir yere oturtulması gerekir. Bunun için de 16 Nisan tarihinde hep beraber milletçe sandıklara gidip #EVET oylarıyla yeni Türkiye yolunda en keskin dönemeci geçmiş olacağız.

Program  daha sonra izleyicilerin Milletvekili Hamarat’a sorduğu sorulara cevap vermesiyle sona erdi.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-