eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kıranlı”dan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Kıranlı”dan 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı
07 Mart 2017 - 21:02

E1Z-Still0320-00000-ScalaMice-C1959TA

Ünye Fen Adamları Derneği ve Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilciliği olarak;  Kimseyle sürtüşme, küsme ya da kavga içinde olmadan doğruların yanında yanlışların karşısında duruşumuzla toplumun her kesiminden aldığımız takdir ve destek yaptığımız çalışmaların karşılığı en büyük ödülümüzdür. 

 

Her konuda, toplumsal sorunlarda, bölgemizi ilgilendiren konularda olduğu gibi bugün de çok anlamlı ifade eden bir gün. 8 Mart Kadınlar Günü; toplumumuzun yarısını teşkil eden varlığımızın sebebi kadınlarımızı değerlerimizi geleneklerimizi unutmamalıyız, unutmayacağız. Doğduğumuz memleketimizin gelişmesi kalkınması için ve birlikte yaşadığımız toplumun yaşam standartlarının yükselmesi için gücümüz yettiğince çalışacağız…

 

Yaşamın her alanında emekleri olan, çalışan, üreten, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, , ailenin temelini oluşturan, sağlıklı ve ahlaklı nesillerin yetişmesine vesile olan analarımız, bacılarımız ile her türlü zorluğa göğüs geren engelli annelerimizin tüm kadınlarımızın 8 Mart Kadınlar günlerini kutluyor,  eşleri ve çocukları ile omuz omuza kurtuluş savaşında bağımsızlığımız için mücadele ederek şehit olan kadınlarımızı rahmetle anıyoruz.

 

Atatürk, Cumhuriyet’ in ilanından dokuz ay önce Şubat 1923 ‘de şöyle demiştir: “Bizim sosyal toplumumuzun başarısızlığının sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ilgisizlikten ileri gelmektedir. Yaşamak demek faaliyet demektir. Bundan dolayı bir sosyal toplumun, bir organı faaliyette bulunurken, diğer bir organı işlemezse, o sosyal toplum felçlidir.” Sözleriyle,

 

Ünye Kaymakamlığımız, Ünye Belediye Başkanımız ve Ünye Kent Konseyi’ne 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla yaptıkları etkinlikler için tüm kadın tekniker meslektaşlarım adına teşekkür ediyor saygı ve şükranlarımı sunuyorum.

 

Kadın’a saygı, çağdaş insanın özelliğidir.

 

Kadınlarımız; siyasi ve iş hayatındaki başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de ülkemizin geleceğimizin şekillenmesinde herkesten daha çok katkıları oldukları hiç kuşkusuzdur.

 

Bu duygu ve düşüncelerimizle; Türkiye’nin yüksek öğrenimli teknik potansiyelinin bir arada toplandığı Türkiye Teknikerler Birliği ve Ünye Fen Adamları Derneği olarak bölgemizde var olan tüm MYO Mezunları ile Teknik Program Mezunları Kadın Meslektaşlarımızı Birliğimize, Derneğimiz üye olmaya, saha çalışmalarında görev almaya davet ediyor,  sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

Musa KIRANLI

 

Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı

 uuuy

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-