eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANDAN ÜNYE’YE BİR İŞ MERKEZİ DAHA

BAŞKANDAN ÜNYE’YE BİR İŞ MERKEZİ DAHA
09 Mart 2017 - 1:28

TTTTT

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,Mart ayı meclis toplantısında öyle bir yetki istedi ki,kafaların karışmaması içten bile değil.Öyle ki yetki istediği konuya tekerleme gibi  başladı,havuz problemi gibi bitirdi.Aslında lafı uzatmasına hiç gerek yoktu, direk Emniyet çıksın,jandarmadan burayı aldım,öğretmenleri dışarı attım ,bu alana iş merkezi yapmak istiyorum deseydi yeterdi heralde….

Başkan Ahmet Çamyar, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı,sizlerle paylaşıyoruz…

“Uzun süredir bir Emniyet binası yapalım diye mücadele ediyoruz. Ancak tapu sorununu bir türlü çözemedik. Mevcut yere yapsak olmuyor. 1 dönümün altına Bakanlık ruhsat vermiyor. Fevzi Çakmak’taki yere yapalım dedik, orası da 760 metrekareye kadar çıkartabiliyoruz.

İSTE HAVUZ PROBLEMİ GİBİ HESAP

”Bu doğruluda da Orman İşletme’nin bulunduğu yeri önce Belediye’ye alacağız, bunun karşılığında Orman İşletme Müdürlüğü’ne TOKİ’nin diğer tarafında ki orman arazisine idari bina ve lojman yapacağız. Orman İşletme şuan ki yerinden çıktıktan sonra ise aldığımız alanı Milli Emlak’a vereceğiz. Milli Emlak’tan da şuanda var olan emniyet binasını, onun yanındaki Jandarma’nın binasını ve onun yanındaki Öğretmenevi binasını alacağız. Öğretmenevi’mizi Fevzi Çakmak Mahallesindeki şuan Trafik Tescil Büro Amirliği’nin kullandığı binaya taşıyacağız. Böylelikle Öğretmenevi sorununu kökten çözeceğiz. Orman İşletme Müdürlüğü’nün şu an bulunduğu alana Emniyet binası yapacağız. Emniyet Müdürlüğü’nün şuan bulunduğu alana ise yeni bir iş merkezi yapacağız.

Bu nedenle buradaki takas işlemlerini yapmak için meclisten  yetki istedi.

İyi de çok merak ediyoruz meclis bu hesabın içinden nasıl çıktı ve yetkiyi verdi ?

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-