eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1.Amatör Lig’e YGS Ayarı

1.Amatör Lig’e YGS Ayarı
09 Mart 2017 - 0:30

ygs-sinavi-icin-geri-d9b7208b3a6c50609cdf

12 Mart 2017 Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan YGS Sınavı nedeniyle TFF tarafından Bölgesel Amatör Lig’de maçlar 13 Mart 2017 Pazartesi gününe ertelenirken Ordu 1.Amatör Lig’de ise henüz bir erteleme kararı çıkmadı.

 

12 Mart’ta yurt genelinde yapılacak Yükseköğretim Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle Bölgesel Amatör Lig maçlarında TFF tarafından düzenleme yapıldı. Ancak, önümüzdeki hafta sonu oynanması gereken Ordu 1.Amatör Lig maçlarıyla ilgili bir erteleme kararı olup olmadığını SPOR AKSİYON olarak TFF Futbol İl Temsilcisi Hasan Vayni’ye sorduk. Tertip Komitesi Başkanı Hasan Vayni, 12 Mart 2017 tarihinde oynanması gereken amatör lig maçlarıyla ilgili olarak bir erteleme kararı almadıklarını, ancak kulüplere birer yazı göndererek YGS Sınavına katılacak sporcuları bulunan kulüplerin resmi olarak başvurularını beklediklerini söyledi.

TFF Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hasan Vayni, liglerde olumsuz hava koşulları nedeniyle iki kez fikstür kaydırma yapmak zorunda kaldıkları ve bu nedenle de YGS Sınavı için farklı bir düzenleme yapma ihtiyacı duyduklarını belirtti. Vayni açıklamasında, hafta sonu oynanacak maçlar öncesinde kadrolarında YGS sınavına girecek 3 ve daha fazla sporcusu bulunan kulüplerin, YGS Sınavına katılacak sporcularının YGS Sınav Giriş Belgesi ile Tertip Komitesine müracaat etmeleri durumunda ilgili müsabakaların rakip takımlara sormaksızın erteleneceğini söyledi. Erteleme kararı için kulüplerden gelen yazılı talepleri değerlendireceklerini ifade eden Vayni, konuyla ilgili olarak kulüplerin bilgilendirildiğini, YGS sınavına girecek 2’den fazla sporcusu bulunan kulüplerin YGS Sınav Giriş Belgeleri ile Tertip Komitesine yazılı baş vuruda bulunmalarını istedi.

Tertip Komitesi Başkanı Hasan Vayni, yazılı müracaatta bulunacak kulüplerden gelecek taleplerin ardından erteleme maçlarının programını açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

uuuy

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P