eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akkuşlu Kadınlar Kendi Günlerinde Doyasıya Eğlendiler

Akkuşlu Kadınlar Kendi Günlerinde Doyasıya Eğlendiler
09 Mart 2017 - 10:06

qw

Göreve geldiği günden buyana kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, 8 Mart kadınlar günü dolayısıyla dkadınlara özel etkinlikler düzenledi. Başkan Demirci gün dolayısıyla ilk olarak eşi Emine Demirci ile birlikte çalışan kadınları ziyaret etti ve karanfil takdim ederek günlerini kutladı.

AKKUŞLU KADINLAR EZEL KALENDER KONSERİ İLE UNUTULMAYACAK BİR AKŞAM GEÇİRDİ.

Etkinliklerden 2.si ise Akkuşlu Halk Müziği Sanatçısı Ezel Kalender konseriydi. Öğretmenevi salonunda düzenlenen konsere Akkuşlu kadınların ilgisi yoğun oldu. Konser öncesi bir konuşma yaparak kadınların günlerini kutlayan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, “Kadının olmadığı bir hayat düşünülemez. Gelişmiş ülkelerin her kesiminde masanın bir tarafında mutlaka kadınlar vardır. Ülkemizde de son yıllarda çalışan kadınlarımızın artması bizlere artı değer kazandırmakta. Bizde belediye olarak kadınlarımıza yönelik pozitif çalışmalar yaptık, göreve gelir gelmez hanımlar lokalini hizmete geçirdik, köylerimizde üretime katkı sağlayan kadınlarımız için de kapalı köylü pazarını faaliyete geçirerek onların daha nezih bir ortamda satış yapmalarını sağladık. İlçemizde üretim yapmak, sanatını sergilemek isteyen hanım kardeşlerimiz içinde her türlü desteği vermeye hazırız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada kadınlara yönelik pozitif ayrımcılığımız devam edecek” dedi.

Başkan Demirci’nin konuşmasının ardından kadınlar, Akkuşlu Halk Müziği Sanatçısı Ezel Kalender eşliğinde unutulmaz bir akşam geçirdiler.

uuuy

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-