eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

15.Hafta Mücadelelerinde 6 Maç Oynandı!

15.Hafta Mücadelelerinde 6 Maç Oynandı!
12 Mart 2017 - 23:18

ordu1amatorlig_1_1_1

Ordu 1. Amatör Lig’de 15.Hafta Cumartesi oynanan Ulubey Belediyespor-Eskipazarspor mücadelesi ile başladıktan sonra Pazar günü programındaki 5 maçla devam etti. YGS Sınavı nedeniyle Pazartesi ve Salı gününe ertelenen 3 maç dışında tamamlanan 15.Haftada B Grubu’nda en yakın rakibi Kumruspor’u 3-0 ile geçen Ünye 1957 Spor bitime 3 hafta kala puan farkını 14’e yükselterek şimdiden grup şampiyonluğunu ilan etti.

 

Ulubey Belediyespor kan kaybetti!uuuy

15. Hafta Cumartesi günü oynanan Ulubey Belediyespor-Eskipazarspor maçıyla başladı. İki takım arasındaki mücadelenin 90 dakikası 1-1 eşitlikle sona ererken ev sahibi Ulubey Belediyespor kendi sahasında çok önemli iki puan kaybı yaşadı ve lider Altınordu Belediyespor ile girdiği zirve yarışının 5 puan gerisine düştü.

Ünye 1957 Spor, Grup Şampiyonu!

B Grubunda 15. maçına çıkan Ünye 1957 Spor Ünye Şehir Stadı’nda grupta 2. sırada yer alan Kumruspor’u konuk etti. Mücadeleyi 3-0 kazanan yeşil-beyazlılar 15. maçından da galibiyetle ayrılarak Kumruspor ile arasındaki puan farkını 14’e yükseltti. Ünye 1957 Spor, böylelikle bitime 3 maç kala matematiksel olarak da grup şampiyonluğunu ilan etti. Play Of mücadelesinde 1. sırada yer alacak olan Ünye 1957 Spor, son üç maçında Perşembespor, Demirspor ve Çaybaşı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Altınordu Belediyespor grup şampiyonluğunun en büyük adayı!

Haftanın en önemli maçlarından biri de Durugöl 1 Nolu Sahada A Grubu lideri Altınordu Belediyespor ile grubun dişli takımlarından Turnasuyuspor arasında oynandı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen maçta çıkan kartlar, atılan goller ve heyecan tavan yaptı. Maçı 3-2 kazanmayı başaran Altınordu Belediyespor, grup şampiyonluğu yolunda son 3 haftaya 5 puan farkı ile girmeyi başardı.

Yaşamspor, Play Of yarışında galip geldi.

B Grubunda play of mücadelesindeki iki takımı karşı karşıya getiren maçta kazanan taraf Fatsa Yaşamspor oldu. Kendi sahasında Esnafspor’u konuk eden ve maçın öncesinde rakibinin 1 puan gerisinde 5. sırada yer alan Fatsa Yaşamspor rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı ve Esnafspor’un 2 puan önünde 4. sıraya yerleşti. Günün diğer maçlarında ise ligde prestij maçlarına çıkan Aybastıspor ve Çamaşspor rakiplerini mağlup ederek yollarına devam ettiler.

Haftanın diğer müsabakaları ise Pazartesi ve Salı günü oynanacak.

ORDU 1.AMATÖR LİG’DE 15.HAFTA SONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P