eskort samsun

ÜNYENETHABER

MİNİKLERİN İSTİKLÂL MARŞI COŞKUSU

MİNİKLERİN İSTİKLÂL MARŞI COŞKUSU
14 Mart 2017 - 11:02

IMG-20170314-WA0004

İstiklal Marşı Şairimiz merhum Mehmet Akif Ersoy’u anma ve istiklal Marşımızın kabul yıldönümü münasebetiyle IMG-20170314-WA0003Anafartalar Camii 4-6 yaş Kur’an Karsu öğrencileri arasında “istiklal marşını güzel okuma” yarışması düzenlendi.

 

101 Kurs öğrencisi arasından yapılan eleme sonucu finale kalan 15 sabahçı , 19 öğlenci toplam 34 minik yürek istiklal marşımızı daha güzel okuyabilmek için kıyasıya yarıştı.

 

cıvıl cıvıl görüntüleri ve birbirinden duygu yüklü ifadeleri ile jüriyi etkilemeye çalışan minik yarışmacıların Özgüven ,diksiyon ve mimikleri kendilerini izlemeye ve destek vermeye gelen aileleri tarafından da ilgiyle takip edildi.

 

sabahçı öğrenciler 4 yaş grubunda Yakup FlKIL, 5 yaş grubunda Ayşe Yâran ŞENGÜL -öğlenci öğrenciler 4 yaş grubunda Nisâ Suzan KIRMAN , 5 yaş grubunda Cansu OCAKDAN 1. olurken Kendilerine 1. lik ödülü olan madalyaları ilçe müftüsü sn.Vedat BAŞSAN tarafından takdim edildi.

 

Anafartalar Camii 4-6 yaş  Kur’an kursu yöneticisi Feyza Zeynep ŞENGÜL’ün katılımcılara ,velilere ve emeklerinden dolayı  kurs hocalarına teşekkür ettiği programa Ünye ilçe Müftüsü Vedat BAŞSAN , ilçe vaizesi Nihal ÖNER, Aile  ve rehberlik bürosu koordinatörü Hatice ŞAHiN, Garaj camii 4-6 yaş din eğitimi müdiresi Banu YILDIZ ve davetliler katıldı.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-