eskort samsun

ÜNYENETHABER

Uğur Okulları Öğrencilerinden Aşevi’ne Elele Gıda Desteği

Uğur Okulları Öğrencilerinden Aşevi’ne Elele Gıda Desteği
14 Mart 2017 - 13:20

w

Ünye Elele Derneği bünyesinde kurulan Aşevine her geçen gün yardımlar daha da artıyor. Bu kapsamda Ünye Uğur Okulları öğrencileri ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırılmak üzere Aşevine kuru gıda yardımında bulundu.

Yardımdan daha çok gençlere yardımlaşma, paylaşma, dayanışma ve birlik olma duygularını kazandırma amaçlı yürütülen projenin gıda teslim programı bugün gerçekleşti. Programa Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, ÜÜnye Elele Derneği Başkanı Adem ATİK, ve Milli Eğitim Müdürü Musa ERDEM katıldı.

Proje hakkında basın açıklaması yapan Ünye Elele Derneği Başkanı Adem ATİK sözlerinde şunları kaydetti;

Ünye Elele Derneği ile birlikte geçen sene Cumhuriyet Okulu ile birlikte yaptığımız projenin devamını bugün Uğur Okulları ile bitlikte gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerin yardımlaşma duygularını, vicdani yapılarını biraz olsun gün yüzüne çıkarmak için böyle bir etkinlik düzenledik.

Bu etkinlik kapsamında gelen ürünlerin bizim açımızdan hiçbir önemi yok. Bu ürünler burada tedarik edilip ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Burada önemli olan çocuklarımızın bu duyguları yaşayarak bu yardımı yapmış olması.

Hepsi “Elele” olmanın mutluluğunu yaşıyor. Ürünler içeriye taşındıktan sonra genç çocuklarımız yemeğin yapımından, dağıtımına Aşevi temizliğine varana kadar, kendi istekleri ile bizim ile beraber olacaklar.

Buradaki amaç gençlerimizin ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, bu insanlarla iletişime geçmeleri ve onlara durumları ile ilgili muhakeme yapmaları ve kendileri için şükretmeleri anlamında çok güzel bir etki yaratacağına inanıyorum. Bugün Ünye’de hep beraber Elele vermek için bir aradayız.

Bize verdiği desteklerinden dolayı Ünye Kaymakamlığına ve yeni yer tahsisi için Ünye Belediyesine teşekkür ederiz.” dedi.

re

 

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-