eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

JUDO’YA DOYACAĞIZ

JUDO’YA DOYACAĞIZ
16 Mart 2017 - 0:17

rgrgr

Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Judo Finali 16-19 Mart 2017 tarihleri arasında Ünye İlçe spor Salonunda yapılacak. Şampiyonayla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu Ünye’de ki   müsabakaların 17 Mart 2017 Cuma günü açılış töreni ile başlayacağını söyledi.

Kuyumcu konuşmasına şöyle devam etti.”17-19 Mart 2017’de yapılacak olan Türkiye Judo Müsabakaları için Türkiye’nin paha biçilemez zenginliği, milletimizin yarınları gençlerimizi tüm planlarımızın ve yarınların umudu olan sporcularımız için eşsiz cevherin doğru yöntemlerle işlenmesi sadece bugün değil güçlü Türkiye için büyük önem taşıyor.

Gençlik Spor Bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğümüzün faaliyetlerinde bulunan Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Judo Müsabakaları, 17-19 Mart 2017 tarihinde Ünye’de yapılacak. Bu yapılacak olan Türkiye Final Müsabakalarına 12-13 tane ilimiz katılacak. Katılımın başlanma tarihi Perşembe günü 17.30’da yapılacak olan teknik toplantıdan sonra Cuma günü açılış töreni ile müsabakamız 3 gün Ünye’de devam edecek.

Türkiye finaline tahmini 500-600 katılım bekliyoruz. Burada önceliğimiz hem katılan sporcularımız hem de Ünye’mizde yapmış olduğumuz bu organizasyonda Ünyeli sporcularımızı Ünyeli gençlerimizi temel arzumuz olarak Türkiye’mizin istikbali olarak genç nesilleri yetiştirmek amacıyla bu faaliyetleri yapmaktayız. Bu sporcularımızı izlemeye Ünyeli halkımızı davet ediyoruz.

Bu vesile ile de sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Ünye Kaymakamımız Ümit Hüseyin GÜNEY, Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR, Spor Bakanımız ve İl Müdürümüze Ünye’mize bu tür organizasyonu layık gördüğü ve bizleri gururlandırdığı için teşekkür ederiz ”dedi.

uuuy

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P