eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Akkuş, 20 Maçta Set Vermeyen Haliliye’ye Set Vermedi

Akkuş, 20 Maçta Set Vermeyen Haliliye’ye Set Vermedi
16 Mart 2017 - 8:38

IMG_5370

Akkuş, 20 Maçta Set Vermeyen Haliliye’ye Set Vermedi

Ankara’nın Kapısı Aralandı

 

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi play-off yarı final müsabakaları Konya’da başladı. Yarı final müsabakalarının flaş takımı Akkuş Belediyespor ilk maçında, grubunda yaptığı 20 lig maçını set vermeden kazanan Şanlıurfa Haliliye Belediyesi’ni set vermeyerek 3-0 mağlup etti.uuuy

Konya Büyük Kongre Salonu’nda oynanan müsabakayı Voleybol Federasyonu As Başkanı Ahmet Göksu ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci birlikte izlediler.

Maçta baştan sona üstün oynayan Ordu Temsilcisi Akkuş Belediyespor Voleybol Takımı ezici bir galibiyet alarak sahadan 3-0 galip yarıldı.

Karşılaşmanın setlerini 25-19, 25-16 ve 25-11 kazanan yeşil beyazlılar Ankara’da oynanacak olan final müsabakalarının kapısını aralamış oldu.

20 maç set vermeden yarı finallere gelen Haliliye karşısında set vermeden maç kazanan Akkuş Belediyespor’un karşılaşma boyunca oynadığı üstün oyun salonda bulunan taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı.

Karşılaşmanın sonunda Akkuş kafilesinde sevinç ve mutluluk hâkim olurken, Belediye Başkanı İsa Demirci, oyuncular ve teknik heyet sevinç yumağı oluşturdular.

Başkan Demirci oyuncuları ve teknik heyeti tek tek tebrik ederken, “Buraya tesadüfen gelmediğimizi grubunda set vermeden Konya’ya gelen Haliliye takımını set vermeden yenerek gösterdik. İlk maçımızı alarak hem üzerimizdeki baskıyı kırdık hem de final yolunda büyük bir avantaj elde ettik. Kalan 2 maçımızı da kazanıp 21 Mart’ta Ankara’da başlayacak olan finallere lider olarak gitmek ve hedefimiz olan 1. Lige çıkmak istiyoruz, bunu başarabileceğimizi sezon boyunca ve bugünkü Haliliye maçında gösterdik. Bugün yanımızda olamayan fakat gönlü bizimle olan, bizim gibi heyecan yaşayan ve galibiyet sonrası gerek sosyal medya üzerinden gerekse telefonla arayarak galibiyetimizi kutlayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bugün zoru başardık, bu başarının sonu 1. Lige çıkmak olacak, buna bizler takım olarak inandık. Bizleri takip eden tüm gönül dostlarımızda inansın istiyoruz” dedi.

IMG_5426

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P