eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Amatör Lig’de 16.Hafta Tamamlandı

Amatör Lig’de 16.Hafta Tamamlandı
19 Mart 2017 - 22:52

B_y_k(702)

Ordu 1.Amatör Ligde 16.Hafta bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Cuma ve Cumartesi günü oynanan maçlarla başlayan ligde Pazar günü 6 karşılaşma oynandı. A Grubunda lider Altınordu Belediyespor’un ligden çekilen Kabataşspor karşısında hükmen galip sayıldığı 16.Haftada B Grubunun kayıpsız lideri 16. maçını 16-0 kazanarak ilginç bir istatistik ortaya koydu. Grubunda 104 gole ulaşan Ünye 1957 Spor, Ordu 1.Amatör Lig’de belki de son kez taraftarının karşısına çıktığı maçın ardından artı 100 gol averajına ulaştı.

Haftanın Enleriuuuy

A Grubunda Altınordu Belediyespor, yenilgisiz liderliğini sürdürürken puanını 46’ya yükseltti. B Grubunda kayıpsız zirvenin sahibi Ünye 1957 Spor ise 48 puanla son iki haftaya girdi. Play Of’a kalma yarışında burun farkı ile birbirlerini geçmeye çalışan takımların umutlarını son iki haftaya taşıdığı 16.Haftada iki maç dışındaki diğer 5 maçı deplasman takımları kazanırken 2 maç da aynı sonuçla 2-2 berabere bitti. 55 Golün atıldığı haftada 34 gol ev sahibi takımlardan gelirken 21 golü de deplasman takımları kaydetti.

Haftanın Golleri

Haftanın kendi sahasında kazanan iki takımı A Grubunda Ulubey Belediyespor, B Grubunda ise Ünye 1957 Spor oldu. Soyaspor-Akyazıspor ve Turnasuyuspor-Korgan Belediyespor maçları 2-2 eşitlikle sona erdi. Haftanın en farklı galibiyetini ise Ünye 1957 Spor kendi sahasında Perşembespor’u 16-0 mağlup ederek elde etti. Haftanın en az gol atılan maçı ise Kumruspor’un deplasmanda Esnafspor’u 2-1 mağlup ettiği maç olarak kayıtlara geçti.

Kimler Play Of Oynamayı Garantiledi?

A Grubunda Altınordu Belediyespor ile Ulubey Belediyespor play of oynamayı garantilerken Akyazıspor, Turnasuyuspor, Soyaspor, Gölköyspor ve Eskipazarspor play of yarışını son iki haftaya taşıyan takımlar oldu.

B Grubunda ise Ünye 1957 Spor, Kumruspor ve Çaybaşıspor play of oynamayı garantileyen takımlar olurken Fatsa Yaşamspor, Demirspor ve Esnafspor arasındaki yarış son iki haftaya taşındı.

İŞTE AMATÖR LİGLERDE HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P