eskort samsun

ÜNYENETHABER

Oğlum ve Gelinim Beni Dövüyor

Oğlum ve Gelinim Beni Dövüyor
24 Mart 2017 - 23:09

RGRGR

Alınan bilgilere göre; kendi imkânlarıyla Ordu Adliyesine gelen Suriye İlhan (75), polisler tarafından tekerlekli sandalyeye bindirilerek danışmaya götürüldü. Burada şikayetini anlatan yaşlı kadın daha sonra muharebe kalemine yönlendirildi. Polisler tarafından buraya getirilen Suriye İlhan, gözlerinde görme zayıflığı olduğunu, kulağında işitme kaybı bulunduğunu belirterek bunlara karşın aklının başında olduğunu, deli olmadığını ifade etti.cccc

Ölmem için beni doktora götürmüyorlar

Oğlundan şikâyetçi olduğunu anlatan İlhan, “Oğlumu bulun buraya getirin. Doktora gitmek istiyorum. Ölüyorum ben. Bulun onu, gelsin beni doktora götürsün. Ölmem için beni doktora götürmüyorlar. Oğlum da gelinim de beni dövüyor, maaşı alıyor bana vermiyor. Evlat değil, mahvetti beni.  Gelinim de bana bakmıyor. Benim aklım başımda, ne dediğimi biliyorum.” dedi.

Yaşlı kadının sık sık yüksek sesle ‘Allah ben ne yapayım, buldunuz mu onu doktora götürecek mi beni’ diye sorması yürükleri burktu.

Yaşlı kadına polislerden yakın ilgi

Savcılık tarafından yaşlı kadının şikayeti kabul edildi, oğlunun kendisine yaklaşmasına engel kondu. Öte yandan yaşlı kadın evine tekrar gönderline kadar polisler tarafından yakın ilgi gördü. Polisler yaşlı kadına yemek, su ve çay ikram etti.

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-