eskort samsun

ÜNYENETHABER

TOKAT’DA OLAY PANKART

TOKAT’DA OLAY PANKART
24 Mart 2017 - 23:43

CVDD

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz 12 kilometrelik kısmı tamamlanan Tokat-Niksar karayolunun açılış törenine katıldı.

Törende konuşan Bakan Yılmaz, Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayacak olan yolun Tokat’tan başlattığı için Ulaştırma Bakanına teşekkür ederek, “Kardeşlerim güzel bir pankart yazmış “Bakanım vur pençeni dağlara Niksar Ünye arası dönsün duble yollara” yapar mı bu bakan hiç şüpheniz olmasın yapar. Ben öyle tüneller, yollar yaptığını gördüm ki 80 yılda yapılan tünel uzunluğu 50 kilometre bu dönemde yapılan 300 kilometre kaç kat 6 kat” dedi.

 

Çamlıbel tünelinde ihale süreci başlatılıyor

 

Bakan Arslan da, Niksar-Ünye arası proje bittiğini ihale sürecini başlatacakları müjdesini vererek, “Böylece Karadeniz’i Akdeniz’e Tokat üzerinden Sivas üzerinden bağlamış olacağız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Bir önemli proje daha Çamlıbel tüneli. Onunda proje çalışmaları, sondaj çalışmaları yapıldı. Nihayetinde Ankara’da gerekli çalışmalar yapıldı. Artık sıra ihalesine geldi, ihale sürecini başlatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Almus’un içerisindeki 1,5 kilometrelik yol sıcak asfalt yapılacak. Sonra da Almus-Tokat yolu projesi başlatılıyor” diye konuştu.

 

Tokat-Niksar karayolu açılışı

 

Daha sonra Tokat-Niksar karayolunun tamamlanan bölümünün açılış törenine katılan Yılmaz ile Arslan, incelemelerde bulundu.

 

Arslan, burada yaptığı konuşmada, bugün Niksar-Tokat karayolunun tamamlanan 12 kilometresinin hizmete açıldığını belirtti.

 

Tokat’a birçok hizmet yaptıklarını anlatan Arslan, “İnşallah en kısa sürede bitireceğiz bu yolu. Niksar-Ünye karayolunun projesi tamam, ihalesini yapacağız. Tokat’ın mevcut havalimanı sizlere hizmette yetersiz, inşallah yenisini yapacağız. Çamlıbel Tüneli’nin de proje çalışması tamamlandı. İhalesini yapacağız.” dedi

uuuy

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-