eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞANTAJ VE BASKI İDDİASI

ŞANTAJ VE BASKI İDDİASI
28 Mart 2017 - 2:38

EDEE

Kamuoyunda oldukça ses getiren haberimizin ardından mağdur pazaryeri esnafının şikayetini araştırmak üzere Ünye Kaymakamlığında, Kaymakam Hüseyin Güney başkanlığında Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık İçişleri Bakanlığı, Ordu Valiliği temsilcilerince oluşturulan komisyon kurulmuştu.Komisyonda mağdur 30 esnaf dinlenirken,bugün  Pazarcılar Dernek Başkanı Abdulrahman Kılıç’ın dinlenmesi bekleniyor.

Komisyona veriler ifadelerden birinde şantaj ve baskı yapıldığı iddia edildi.

Bilindiği gibi  Pazaryeri esnaflarından 35 kişi,dernek başkanı olan Abdulrahman Kılıç hakkında,kendi haklarını korumadığı ve belediye ile işbirliği yaparak kendilerini mağdur duruma soktuğunu belirtmişti. Belediye ile beraber dernek başkanına  rüsvet,zimmet,irtikap ve ihaleye fesat karıştırma suçlarında bulunmuşlardı.Bugün komisyonda hakkında ki iddialara cevap vermesi beklenen Dernek Başkanı  Abdulrahman Kılıç’ın ifadeleri araştırmanın kilit noktası olacak.

Komisyon, şikayette bulunan esnafları dinledikten ve incelemeleri tamamladıktan  sonra hazırladığı raporu gerekli birimlere sunacağı öğrenildi.Aynı zamanda Ünye Cumhuriyet Savcılığın’ca ayrı yürütülen araştırmada  35 esnaf ifadelerini vermeye devam ediyor.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-