eskort samsun

ÜNYENETHABER

Muhittin Hamdi YILDIRIM ”Siyonizm’in oyuncağı haline gelmeyelim”

Muhittin Hamdi YILDIRIM ”Siyonizm’in oyuncağı haline gelmeyelim”
28 Mart 2017 - 16:14

aaaa

Saadet Partisi ilçe Başkanı Özgür Şahin,Veysel İlhan ,Din Bir Der Genel Başkanı Hamdi Yıldırım ve beraberindekiler,  bu akşam saat 19.30’da Saadet Partisi Ünye İlçe binasında gerçekleşecek olan Kadınlara Yönelik Toplumsal Barış konferansı öncesi Çakır Medya bürosuna ziyarette bulundular.İlçe Başkanı Şahin,önceki dönem Başkan yardımcısı ve Din Bir Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi YILDIRIM’ın konuşmacı olarak katılacağı konferansa kadınları davet etti.

Ziyarette Din Bir Der Genel Başkanı Muhittin Hamdi YILDIRIM ,Çakır Medya Genel Yayın Yönetmeni  Cihan Çakır’la yaptığı söyleşide şunları ifade etti.

İslam dünyası çok önemli bir tarihten geçiyor.

Bu batılı emperyalistlerin maddi gücü ele geçirdikleri bir tarihi bir noktadır. Türkiye’miz bugün bir referanduma gidiyor. Ama biz bu referanduma katılırsak bütünü göremeyiz.

aaa

İslam aleminin sömürüldüğü, ezildiği ve değerlerinin hiçe sayıldığı ve yok edildiği bir dönemdeyiz. Bu, İslam âleminin kendi cellatlarından medet umma günü değildir. Bugün yapılacak olan şey yetkiyi tek kişiye vermekle kurtulacağını zannetme günü de değildir. Bugün yapılacak olan şey İslam âleminin hepsinin birlikte hareket etmesidir.

Birliktelik batıl üzerine olmaz

Biz Müslümanlar olarak bugün Avrupa’nın kapısı olarak Türkiye, Afrika’nın kapısı olarak Mısır, Güney Asya’nın kapısı olarak Pakistan, Orta Asya’nın kapısı olarak İran ile, bu dört ülke bir araya gelmezse biz bir avuç Siyonizm’in oyuncağı haline geleceğiz. Bu oyuncak daha da pekişecek. Eğer Siyonizm amacına ulaşırsa Türkiye’nin bütün kalma şansı yoktur. İnsanların bütün olma mecburiyeti var. Bu birliktelik batıl üzerine olmaz. Bu birliktelik hak üzerinde olması lazım. Onun için bu referandum Türkiye’de sadece bu tarihi akış içerisinde bir küçücük noktadır. Referandumda evet de çıksa hayır da çıksa, sonrasında ülke olarak birlik olmak zorundayız.

Hayır diyen ve Evet diyen siyasilerimize tavsiyemiz var.

Oy gizlidir. Hayır diyenler vatan haini, olmadığı gibi evet diyenlerde onlardan çok vatansever değildir. Herkes kardeştir ve bu kardeşliğinde referandumdan sonra da iktidar sahiplerine eğer ülke insanlarının kardeşliği kendilerine lazım ise dillerini ve sözlerini ona göre ayarlasınlar. Söylediklerini düşünerek söylesinler. Düşünmeden söyledikleri her söz milleti birbirine düşürecek olan birer kıvılcımdan ibaret olduğunu bilsinler. “ dedi.

 

aa

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-