eskort samsun

ÜNYENETHABER

CHP’li Milletvekili İnce Hayır İçin Ünye’ye Geliyor

CHP’li Milletvekili İnce Hayır İçin Ünye’ye Geliyor
28 Mart 2017 - 16:39

17549091_290880608007734_516508482_o

Yalova Milletvekili Muharrem İnce 3 Nisan 2017 Pazartesi günü saat 13:30’da Ünye Cumhuriyet Meydanında miting yapacak.

Chp İlçe teşkilatı referandum öncesi Hayır çalışması yapmak için Ünye’ye gelecek olan Yalova Milletvekili Muharrem İnce için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda kamuoyunu bilgilendiren CHP İlçe Başkanı Ali Yalçın “Tüm gücümüzle 16 Nisan’daki referandum için “Hayır” çalışmalarına devam ediyoruz. Bu bağlamda Muharrem İnce’nin Ünye’ye gelişi bizi onurlandırmıştır” dedi.

Açıklamasına devam den Yalçın; “Cumhuriyet Halk Partisi çalışma standını açtıktan sonra ilçe örgütü olarak Saca mahallesinden başlayarak Hastaneye kadar olan tüm mahallelerimizin çalışmalarını ev ev gezerek bitirdik. Kırsal kesimde de Pelitliyatak’dan başlayarak, Fatih Kent mahallemize kadar gezdik. Bu gezilerimizde bizleri halkın büyük teveccühünü gördük.

Halkımızda büyük bir Hayır çalışması var. Sadece biz değil birey olarak da Hayır için çalışıyorlar. Dolayısıyla gittiğimiz yerlerden hep memnun ayrılıyoruz. Her gittiğimiz yerde girdiğimiz ortamda sevgiyle karşılaşıyoruz buda bizim gayretimizi artırıyor.

Ünye’miz için bunu taçlandıracak güzel bir gelişme oldu. Demokrasi aşığı olan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilimiz Hayır kampanyalarında il il gezerek Hayır kampanyalarını duyuran Muharrem İnce, 3 Nisan Pazartesi günü Ünye Cumhuriyet Meydanında 13:30’da açık hava mitingi düzenleyecek.

Kendisini saat 13:00’de Çaybaşı sapağında karşılayacağız. Askerlik Şubesinin oradan Cumhuriyet Meydanına giriş yapacağız. Cumhuriyet Meydanından halkımıza hitap ettikten sonra büyük camiden başlayarak Fevzi Çakmak Mahallesinden Terminalden Muharrem İnce’yi Ünye’mizden uğurlayacağız. Büyük coşku için Ünye halkını Cumhuriyet Meydanına bekliyoruz. “ dedi.

a

uuuy

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-