eskort samsun

ÜNYENETHABER

Teakvondo’da Reis Aslanlar Sporcuları Ter Dökecek

Teakvondo’da Reis Aslanlar Sporcuları Ter Dökecek
29 Mart 2017 - 0:23

17499171_389158854790767_12170928123303394_n

Ünye Reis Arslanlar Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 29 Mart 2017 Çarşamba, yani bugün düzenleyeceği ortaokullar arası Bay ve Bayan Taekwondo İl Şampiyonasına  10 öğrencinin katılacağını söyledi.Arslan,sporcularımızın bir kısmı geçen sene mücadele eden yarışmacılarımız. Bir kısmı ise bu yıl ilk defa katılıyor. Şimdiden bütün yarışmacılarımıza başarılar diliyorum dedi.

Cavit Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bugün düzenleyeceği Ortaokullar Arası Bay ve Bayanlar Taekwondo İl Şampiyonası’na  6 erkek 4 bayan sporcuyla katılacağını belirtti.

 Sporculardan derece ve başarı beklediklerini ifade eden Arslan, şu bilgiyi verdi:

“29 Mart tarihinde Ordu Durugöl spor salonunda ortaokullar arası Teakvondo yıldızlar il seçmesi yapılacak. Bu şampiyonaya Ünye olarak 10 sporcumuzla birlikte katılıyoruz. Sporcularımız Toki, Mehmet Akif Ersoy, Fehmi Cerrah, İnonü, Anafarta ve İkizce ortaokul olmak üzere 6 okuldan katılıyorlar. Yarışmaya 4 bayan 6 erkek katılıyoruz.  Yarışmacılarımız burada dereceye girerse Kayseri’de yapılacak 5 Mayıs’taki Türkiye Yarı Finaline katılacaklar. Yarı Finalde de başarı gösterirlerse 28 Mayıs’ta Muğla’daki Türkiye Finaline katılacaklar.

Biz sporcularımıza ve okul müdürlerimize teşekkür ediyoruz.

Özellikle okul müdürlerimiz öğrencilerin lisansları konusunda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Milli Eğitim Müdürlerimize, Şube Müdürlerimize, İl Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyoruz. Derece beklediğimiz sporcularımıza başarılar diliyoruz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-