eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORDU BAHARDA TİYATROYA DOYACAK

ORDU BAHARDA TİYATROYA DOYACAK
29 Mart 2017 - 3:15
17554037_10155191174388464_8285822797182720412_n
‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’
Yoğun İlgi Gören ‘Bütün Kadınların Kafası Karışıktır’ Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde izleyiciyle buluşmaya geliyor 11 NİSAN 2017,de saat 20,00 de

Sahnelendiği günden beri tiyatrosevenlerden yoğun ilgi gören yılın en iddialı “bunalım komedisi” “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; 11 Nisan 2017 akşamı Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde!
AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu tarafından sahneye konan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”;Deniz Çakır, Fusun Demirel, Zeynep Kankonde, İpek Türktan Kaynak ve Kadir Çermik’in muhteşem performanslarıyla dikkat çekiyor.
Kadınlara, kadınlık hallerine dair bir oyun olan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; çoğunluğu kadınlardan oluşan ekibiyle de, yılın en iddialı bunalım komedisi.
Ece Temelkuran’ın 1996 yılında yayınlanan ilk kitabın yeni bir yorumu olarak nitelendirilebilecek “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır” oyunu; gerek dikkat çekici ekibiyle, gerekse iyi kurgulanmış metniyle izleyenleri anında etkisi altına almayı başarıyor.
Seray Şahiner tarafından uyarlanan ve ardından Selen Uçer tarafından günümüzde geçen bir olay örgüsü eklenerek kara komedi bir tiyatro oyununa dönüştürülen oyun; kadınların her türlü baskı altında verdiği yaşam mücadelesini ve kafalarındaki ‘karışıklığı’ ya da ‘karıştırılmış olmasını’ sorguluyor.
Kocasından ayrılan, son kitabı yeni yayınlanmış yazar Ebru Uysal, bir buhran geçirmektedir. Evinin balkonundan bir intihar girişiminde bulunur. Komşuları Perran, ünlü şarkıcı Meltem Kaya ve yardımcısı Aysel cama çıkarlar ve onu durdurmaya çalışırlar. Ebru’nun isyanı devam ederken yüzleşmeler yaşanacaktır.
Oyunun hem yazarlığını ve hem de yönetmenliği Selen Uçer üstlenirken, dramaturgluğunu Saim Güveloğlu, dekor ve kostüm tasarımını ise Natali Yeres gerçekleştiriyor.
Tüm gösterimlerinde büyük bir ilgi toplayan “Bütün Kadınların Kafası Karışıktır”; 11 Nisan 2017, akşamı saat 20:00’de Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde izlenebilir.
Oyununa ait biletler; Biletix ve Berona Ayakkabı Elvin Baleden temin edilebilir.Bilgi 0452 2253145

Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi
17 Mayıs 2017 günü Ordu Kültür Sanat Merkezin,de saat 20-00 sahnelecek Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli müzikli danslı gösteri seyirci ile buluşuyor.
Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği “Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi” isimli müzikli danslı gösteri seyirci ile buluşuyor.

Nilgün Belgün’ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı, hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor.Oyunun biletleri Ordu,da Berona Ayakkabı Elvin Bale , temin edilir

Sahneye Uyarlayan ve Yöneten: Serkan Budak

Dekor: Nilgün Gürkan

Kostüm: Canan Yaka

Işık: Murat Selçuk

Aranjör: Ari Aliciyan

Dans: Mehmet İris

23 Nisan Pazar Günü PEPE Ordu Kültür Sanat Merkezin,de
Çocukların sevgilisi Pepee, sizlere buluşmaya devam ediyor.
Türkiye’nin ilk Milli Çizgi Film kahramanı Pepee; çocukların gelişimine katkı sağlarken aynı zamanda şarkılarla, türkülerle de eğlendirmeye devam ediyor.
Sadece çocukların değil 7’den 70’e herkesin dünyasının sevgi dolu bir parçası haline gelen Pepee; şarkılı, türkülü ve eğlenceli oyunlarıyla çocuklara ve çocukluğunu özleyenlere unutulmaz bir gösteri sunuyor .Bilet Ordu,da Berona Ayakkabı ,da Bilgi 0 452 2253145

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-