eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kaymakam Ortaöğretim Okulu Müdürleri İle Buluştu

Kaymakam Ortaöğretim Okulu Müdürleri İle Buluştu
01 Nisan 2017 - 1:36

DSC_0052

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, Ortaöğretim Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda bir araya geldiler.

 DSC_0004

Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin GÜNEY, Ortaöğretim Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları ile Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli Toplantı Salonunda, ortaöğretim okullarındaki ihtiyaç, durum, talep ve önerileri konusunda karşılıklı bilgi alış verişi için bir araya geldiler.

Eğitimin bütün toplum sorumluğunda olduğu, kalıcı sonuçları ve etkileri olan devletin yürüttüğü en büyük sorumluluklarından biri olduğuna değinen, Kaymakam Ümit Hüseyin GÜNEY;

“Toplumda bu anlamda sorumluluğu olduğu eğitimde başarıyı kalıcı kılmak istiyorsa, eğitim paydaşları olan iletişim kesimlerinin paydaşları ile çözüm üretmesi gerekiyor. Bu anlamda konunun en iyi aktörleri olan okul İdareci veDSC_0012velileri ile bir araya geliyoruz. Bu buluşmanın ilkini siz liseler ile düşündük. Burada alacağımız kararlar ile daha iyi bir sonuçlar alabilmek için, okul idarelerinin öğrenci ve aileleri ile diyalog halinde olmaları, bu kapsamda gerek maddi gerekse manevi olarak yardımda bulunmaları gerekmektedir.” dedi.

Kaymakam Ümit Hüseyin GÜNEY, Toplantıda İlçede bulunan, 12 Resmi, 5 Özel Lise, 2 Özel Eğitim Okulu, 1 Mesleki Eğitim Merkezi ve 1 Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürleri ile Okul Aile Birliği Başkanlarına tek tek söz vererek okul ile ilgili karşılıklı bilgi alış verişinde bulundular.

 15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-