eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKANLAR OLAYLI GECEDEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU

BAŞKANLAR OLAYLI GECEDEN SONRA İLK KEZ KONUŞTU
02 Nisan 2017 - 1:24

RRRE

Ünye Belediyesi 3. Hizmet Yılı Yıllık İstişare ve Bilgilendirme Toplantısına katılan CHP Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın ve BBP İlçe Başkanı Erol Özkan, toplantıda siyasi konuşma yapan ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için ‘evet’ propagandası yapan AK Parti Ordu Milletvekili’nin konuşmasını salondan ayrılarak protesto ettikleri haberi kamuoyunda gündemi oluşturdu.

 

Kamuoyuna yansıyan bu gelişmelerin ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ünye İlçe Başkanı Ali Yalçın ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan  şu açıklamalarda bulundular.

YALÇIN ”GECEYE GÖLGE DÜŞTÜ ”

“Bu olaydan dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın üzgün olduğunu düşünüyorum “diyen Ali Yalçın, “Milletvekili Ergün Taşçı’nın bu konuşmasının Belediye Başkanının sunumuna dahi gölge düşürdüğünü düşünüyorum. Sayın Milletvekili eğer siyaset yapacaksa bir salon tutar, Ünye’nin halkını davet eder. Ünye’nin halkı da dinlemek isterse gider, dinler” dedi.

 ÖZKAN”GECEYE NEZAKETEN KATILDIK”

BBP Ünye İlçe Başkanı Erol Özkan, “Ünye Belediye Başkanının  hizmetlerini anlatmalarına kadar her şey güzeldi. Ama Milletvekili Ergün Taşçı siyaset yapacaksa bu tür toplantılarda değil, kendi partisinde siyaset yapsın.Biz geceye nezaketen geldik” diyerek tepkisini toplantıyı terk ederek verdiğini söyledi.

17522544_1373110256097639_8098528695840499018_n

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-