eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

1.Amatör Lig’de 2016-2017 Sezonu Grup Maçları Sona Erdi!

1.Amatör Lig’de 2016-2017 Sezonu Grup Maçları Sona Erdi!
03 Nisan 2017 - 2:34

ordu1amatorlig_1_1_1

Ordu 1.Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu A ve B Grubunda hafta sonu oynanan maçlarla tamamlandı. A ve B Grubunda Ekstra Play Of ve Play Of oynayacak ilk beşteki takımlar da belli olurken, haftanın en ilginç maç sonucu Aybastı’dan geldi.

Ordu 1.Amatör Lig’de 2016-2017 sezonu grup maçları sona erdi. Cuma günü oynanan Eskipazarspor-Soyaspor maçı ile başlayan sezonun son haftası Cumartesi ve Pazar günü oynanan maçlarla tamamlandı. 18. Hafta oynanan maçların ardından A Grubunda Altınordu Belediyespor en yakın takipçisi Ulubey Belediyespor’u 4-1 mağlup ederek yenilgisiz lider olarak sezona nokta koydu ve play of maçlarını beklemeye başladı. Altınordu Belediyespor’a yenilmekten kurtulamayan Ulubey Belediyespor sezonu ikinci sırada, haftayı Kabataşspor karşısında hükmen galip bitiren Turnasuyuspor ikinci sırada Akyazıspor dördüncü sırada ve Soyaspor beşinci sırada bitirdi.

B Grubunda Ünye 1957 Spor, 18’de 18 yaparak sezonu grup lideri olarak tamamlarken Kumruspor ikinci, Çaybaşı Belediyespor üçüncü, Fatsa Yaşamspor dördüncü ve Demirspor beşinci sırada sezonu noktaladılar.

A Grubunda 0 çeken ve son haftalarda ligden çekilen Kabataşspor ve B Grubunda da Perşembespor sezon sonunda ligden düşen takımlar oldular.

Play Of eşleşmeleri öncesinde A Grubunda 4. sırada bulunan Akyazıspor ile B Grubu 5.’si Demirspor, B Grubu 4.’sü Fatsa Yaşamspor ile A Grubu 5.’si Soyaspor ekstra play of maçları oynayacaklar. Bu takımların galipleri ile A Grubu ve B Grubu birincileri ile çeyrek finalde karşı karşıya gelecekler. Play Of mücadelesinin çeyrek finalin diğer eşleşmeleri ise Ulubey Belediyespor-Çaybaşı Belediyespor, Kumruspor-Turnasuyuspor şeklinde oldu.

18.HAFTANIN  TOPLU sONUÇLARI

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P