eskort samsun

ÜNYENETHABER

EVLERİ MEZARLARI OLMASIN

EVLERİ MEZARLARI OLMASIN
10 Nisan 2017 - 1:54

RRRREW

Ordu’nun Ünye ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde yaşayan Yeşil ailesi, yoksulluk içerisinde yaşam savaşı veriyor. Evlerinde yiyecek bir dilim ekmekleri dahi bulunmayan aile kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Ünye ilçesi Fevzi Çakmak mahallesinde ikamet eden ailenin durumu içler açısı ,evleri her an kafalarına çökecek durumda ve buda yetmezmiş gibi hasta kızları  ile birlikte zor bir yaşam sürüyorlar. Ailenin çaresizliği karşınında insanlık bu evin altında kalmasın  diyor ve Baba Cemal Yeşil’e kulak veriyoruz.

 

ÇARESİZ KALDIK

a

Baba Yeşil,”Fevzi Çakmak mahallesinde ikamet ediyoruz. Çocuğumuz rahatsızlığından ve evimizin çatısının yıkılmasında dolayı mağdur durumdayız. Hem evimizin durumundan hem de çocuğumuzun hastalığından dolayı çok kötüyüz ne yapacağımızı bilemiyoruz.

Kızımız liseye gidiyor.Kendisi çok hasta beyin Tümer’i teşhisi koyuldu ama elimizden bir şey gelmiyor.Göz göre göre kızımızın sağlık durumu kötüye gidiyor.Kızımız için yardım bekliyoruz dedi.

Yağmur yağdığı zaman evimizin içinde duramıyoruz. Yağmur suyu evimizin içine akıyor. Evimizin içinde yatak yorgan hiç bir şey kuru kalmıyor..

Evimizin çatısı yıkıldı, kiremitler oynadı. En ufak yağmurda evimize su akıyor. Yatak yorgan üzerine muşamba örtüyoruz. Tavanda yani çatı arasında  damlayan su için tencereler tenekeler var.  Bu şekilde nereye kadar gidebileceğiz bilemiyoruz.

Bir gün çatı kafamıza yıkılacak diye çok korkuyoruz.  Hep korka korka yatıyoruz. Rezil durumdayız  evimizin üstünün yapılmasını istiyoruz.

Devlet büyüklerinden ,hayırseverlerden evimizin onarılması ve. çocuğumuzun sağlığı için yardım bekliyoruz ”dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-