eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP’DEN EMNİYET TEŞKİLATINA 172.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ

MHP’DEN EMNİYET TEŞKİLATINA 172.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ ZİYARETİ
11 Nisan 2017 - 1:13

as

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 172. yıl dönümü nedeniyle Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akar’ı ziyaret eden MHP Ünye İlçe teşkilatı, Emniyet Müdürü Ömer Akar’ın nezdinde tüm polis teşkilatının Polis Haftası’nı kutladı.

MHP Ünye İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız ziyaret sırasında yaptığı  konuşmasında; Ülkemizin can ve mal güvenliğini sağlamak için vefakârca çalışmalarınızdan dolayı sizi kutluyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz. 172 yıldır Türk polisi cefakâr ve fedakâr zor şartlardan görevini başarıyla yerine getirdi. Allah hepinizden razı olsun. Canımızı malımızı koruyorsunuz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Akar ise, “10 Nisan 1845’te kurulmuş olan teşkilatımızın bir neferi olmak bizim için ayrıcalıktır. Biz de temelden bu mesleğe girdik. Arkadaşlarımızla beraber Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi bütün teşkilatımız elinden geldiğinin fazlasını halkımızın can ve mal güvenliğini korumak için seferber etmiştir. Polis teşkilatının bizler için sevindirici olan yanı, biz öğrencilik yıllarımızdan bu güne kadar baktığımız zaman bu teşkilatın içindeyiz. İşimizin gereği tabi ki bir risk var. Ama biz işimizin önemini bilerek görevimizi yapıyoruz. Bizi de tabi halkımız yalnız bırakmıyor. Bende sizinle aynı temennileri paylaşıyorum. Bu vesile ile şehitlerimizi anıyoruz. Yakınlarına minnettarlıklarımızı ifade ediyoruz. Gazilerimiz bizim her zaman yanımızda. Hepsini artık dostumuz olarak görüyoruz. Böyle bir günde sizin de bizi yalnız bırakmamanız bizi mutlu eti. Katılan arkadaşlara ve camianıza teşekkür ediyoruz” dedi.

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-