eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünçek İzcilerinin Kütüphane Ziyareti

Ünçek İzcilerinin Kütüphane Ziyareti
11 Nisan 2017 - 10:05

t

Ünçek izcileri , Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçe halk kütüphanesini gezdi.

 

Ünye Çevre Eğitim Kültür Spor ve İzcilik Kulübü (ÜNÇEK) izcileri, Kütüphaneler Haftası dolayısıyla ilçe halk kütüphanesini gezdiler.

Yavrukurt, izci, ergin izci ve izci liderlerinden oluşan bir  grup halinde Kütüphanecilik Haftası nedeniyle kütüphane’yi tanımak, işlevini öğrenmek ve okuma sevgisi kazanmak amacıyla Hasan AÇIKGÖZ, Kenan ARSLAN ve İshak SARI  nezaretinde İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret ettiler. İlçe Halk Kütüphanesi şefi Hakan KADIOĞLU, öğrencilere kütüphanenin tanımı, uyulması gereken kurallar, kullanım amaçları, kütüphanede kitap alım ve teslim işlerinin nasıl işlediği ile ilgili bilgiler verdi.

Ünçek İzci Lideri Kenan ARSLAN : ‘’ Her hafta izcilerimizle farklı etkinlikler yaparak ilçemizin tarihi, kültürel ve sosyal değerleriyle onları buluşturup ufuklarının açılmasını hedefliyoruz. Bu kapsamda ilçemizde yapılan Sarıkamış, Çanakkale ve Milli bayramlarımız dahil olmak üzere yapılan etkinliklere katılıyoruz. Ayrıca ilçemizde bulunan fabrikaları, sanayide bulunan işyerlerini gezerek izcilerimizi bilgilendiriyoruz.’’ Dedi

İzci liderlerinden Hasan AÇIKGÖZ ise yaptığı açıklamada :’’ Kütüphane kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan bu gezimizde izcilerimize kütüphanelerin sadece kitapların bulunduğu mekanlar olmadığını, bilgi edinme ve bilgiye ulaşmada çok önemli bir görev üstlendiğini de göstermek istedik.’’ dedi.

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-