eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

REİS SPOR TÜRK SPORUNA BİR DEĞER DAHA KAZANDIRDI

REİS SPOR TÜRK SPORUNA BİR DEĞER DAHA KAZANDIRDI
11 Nisan 2017 - 22:23

d

 

Tekwondo federasyonunun 2017 yılında İstanbul Güngören’inde açmış olduğu Aday Hakemlik Kursuna Ordu İlinden 2 sporcu katıldı.Ünye Reis Spor Kulübü adına bizim müsabık sporcularımızdan siyah kuşak 2.’den Mesut DOĞRU hakemlik kursuna 6-9 Nisan tarihinde katıldı ve semineri başarı ile bitirdi.Bu konuda gazetemize açıklamalarda bulunan Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit ARSLAN ;

”Bu seminerde şimdiki yapılacak maçlarda hakemlik yapmaya hak kazandı. Hakem olacak sporculuğa bir süre ara verecek. 1 yıl sonra antrenörlük seminerine gidecek ve teekwondonun  antrenörü olacak.

Mesut DOĞRU Ünye ilçemizde 12 hakem olduğunu tamamladı. Ünye’deki hakemlerden 1 kişi Milli hakem, 11 kişi  bölge hakemi, Mesut ise aday hakemi ama 2 yıl sonra bölge hakemi olacak.Bölge hakemi olan arkadaşlarda milli hakemi olma sıfatı taşıyacak.

Hakem arkadaşlarımız adil insanlardır. Hakemlik seminerine giden birçok sporcu ama biz bu kapasiteyi kaldırabilecek adil, düzenli, otoriter arkadaşlarımızı yolluyoruz. Mesut arkadaşımızın ciddi ve güzel maçlar yöneteceğinin kanaatindeyiz.

 

İlimizde ki şampiyonada ilk hakemlik yapacak Mesut arkadaşımızı tebrik ediyorum.  En yakın zamanda Ordu ilinde bir hakem semineri açılmasını umut ediyorum”dedi.

 

 

15878787_10209849060856576_1436579668_n8

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P