eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mali Müşavir Olmaya Hak Kazananlar Ruhsatlarını Aldılar

Mali Müşavir Olmaya Hak Kazananlar Ruhsatlarını Aldılar
13 Nisan 2017 - 14:27

a

Ordu Mali Müşavirler Odası; 11 Nisan 2017 Salı Günü Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında 2017 yılı içerisinde Mali Müşavir olmaya hak kazananlara “Mali Müşavirlik Ruhsatları” düzenlenen törenle verildi. Törene Oda Başkanı Bahadır Baş, TÜRMOB Genel Sekreteri Dr. Yahya Arıkan, TÜRMOB Denetleme Kurulu Başkanı YMM Nazım Anıl, Onursal Oda Başkanı Ertuğrul Yüksel, Kurucu Oda Başkanı Orhan Ümit Felek, Trabzon Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Demir, Giresun Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikri Çalçalı, Giresun Mali Müşavirler Odası Önceki Dönem Oda Başkanı Muzaffer Ejder, Samsun Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, Samsun, Giresun, Trabzon ve Ordulu meslek mensupları, ile stajyerler katıldı.

Belge Töreninin Açılış Konuşmasını Yapan Oda Başkanı Bahadır Baş; ‘‘Aramıza yeni katılan değerli meslektaşlarım sizler çok zorlu süreçten, eğitim maratonundan ve sınav stresinden geçerek bu ruhsatı almaya hak kazandınız. Bu zorlu maratonu başarıyla tamamlamak herkese nasip olmuyor. Türkiye’de en zor sınavlardan biri olan serbest muhasebeci mali müşavirlik sınavlarını geçtiniz. Bundan sonraki iş hayatınızda başarılar diliyorum. SMMM unvanınızı onurla ve gururla taşıyınız. Aldığınız bütün sosyal görevler sırasında her yerde ve her zaman mesleğinizi ve odanızı temsil ettiğinizi unutmayınız. Sizlerle birlikte yol arkadaşı olmaktan, birlikte olmaktan, aynı mesleği icra etmekten çok mutluyum” Dedi.

 

TÜRMOB Genel Sekreteri Yahya Arıkan; “Hayatın en önemli konusu ekonomi. Bu anlamda bizler mali müşavirler olarak iki yönlü çalışma yapıyoruz. Bir yandan kendi alanımızda raporlar yayınlayarak Türkiye’nin daha çok büyümesine katkı sunmakla ilgili hem fotoğraf çekiyoruz, hem de görüş ve öneriler sunuyoruz. Dünya’daki büyük teknolojik gelişmeler sonrasında bizde artık bu ülkenin sadece kayıtlarını tutan değil, aynı zamanda denetimini yapan ve 3 milyon KOBİ’yi büyütmek isteyen faydalı meslektaş grupları yaratmaya çalışıyoruz. Öncelikle iyi bir Mali Müşavir olmanın en önemli şartı iyi bir birey, iyi bir insan olmaktır. Mesleğe gelecekte önemli katkılar sunacağınıza inanıyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarıma meslek hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi.

 

2017 yılı içerisinde Mali Müşavir olmaya hak kazananlara “Mali Müşavirlik Ruhsatları” Seminerde düzenlenen törenle verildi.

SMMM Murat ARSLAN’a ruhsatını TÜRMOB Genel Sekreteri Dr. Yahya ARIKAN

SMMM Şeyda KAYA’ya ruhsatını Oda Başkanı SMMM Bahadır BAŞ,

SMMM Hale TOLUKESER’e ruhsatını TÜRMOB Denetleme Kurulu Başkanı YMM Nazım Anıl,

SMMM Çetin KIR’a ruhsatını Trabzon Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Demir,

SMMM İskender LACİVERT’e ruhsatını Giresun Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikri Çalçalı,

SMMM İbrahim YILDIZ’a ruhsatını Giresun Mali Müşavirler Odası Önceki Dönem Oda Başkanı Muzaffer Ejder, takdim etti.

EDEEE

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-