eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ,VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA BEKLİYOR?

VATANDAŞ,VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA BEKLİYOR?
14 Nisan 2017 - 2:15

EREEE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu mitingine katılmak için yola çıkan Ünyeli 4 vatandaşa terörle mücadele ekipleri müdahalede bulundu. Ordu’nun girişinde yolları kesilen vatandaşlar ilk önce didik didik arandı daha sonra ellerindeki pankarta el konulmak istendi.

Bize Kumpas Kuruldu

Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Osman Öksüzoğlu ,”maalesef polisimiz tarafından terörist gibi muamele gördük. Sesimizi Cumhurbaşkanımıza ulaştırmak istedik ama bize engel olundu.Ordu’nun girişinde sadece bizi durdurmaları ve diğer araçları kontrol dahi etmemeleri,nasıl bir kumpasın içinde olduğumuzun göstergesidir” dedi

Pankart Yüzünden Yolumuz Kesildiaa7

Konuşmasına söyle devam eden Öksüzoğlu”Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine gitmek için 4 arkadaş yola çıktık. Giderken de yanımızda “Sayın Cumhurbaşkanım, Ünye Belediyesindeki bütün yolsuzluklara rağmen Ünye’deki Mağdur esnaflar olarak EVET” yazılı pankartımızı götürüyorduk.

Bize Terörist Muamelesi Yapıldı

Ordu girişinde asayiş şube ekibi özellikle ve yalnızca bizim aracımızı durdurdu.  Bizi araçtan indirerek, sanki teröristmiş gibi muamele gösterdiler. Ellerimizi arabaya koyup üstümüzü ve ardından aracımızı aradılar. Yazdığımız pankartı alarak bizi yaklaşık 2 saate yakın alıkoydular. Hatta terörle mücadeleyi çağırdılar. Pankartımızı aldıktan sonra biri bir süre beklettikten sonra Ünye’ye geri çevirdiler. Bize terörist muamelesi yaptılar. Asayiş Şube Müdürü bizzat kendi talimatlar yağdırarak bizi orada tuttu. Biz bu hakareti hak etmemiştik.

Ünye’de mağdur edilen esnaflar olarak derdimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza anlatmak üzere bir pankart hazırlamıştık.  Ama bizim mitinge gitmemize engel oldular.  Biz Sayın Cumhurbaşkanın Ordu’daki mitingine gidemedik.  Biz 4 kişi olarak 200 kişiyi temsilen o mitinge gidiyorduk.

Bu Olay İle 1500-2000 EVET Oyunun HAYIR’a Dönüşmesine Vesile Olurlarsa Vebali Kime ?

Bu olayı gerçekleştirenler ve vesile olanlar maalesef kendi koltukları için ,ülkesinin ve partisinin zarar görmesini bile göze alacak kadar alçalmış ve bu olayı tezgahlamışlardır .Amaçlarına şimdilik ulaşmış olabilirler ama bu tür kişilerle, haksızlığa karşı mücadelemiz devam edecektir”dedi

200 Kişi Açıklama Bekliyoruz

Arkadaşları adına konuşan Öksüzoğlu,bu olaydan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun ve İl Emniyet Müdürü Suat Çelik’in haberinin olup olmadığını merak ettiklerini ve bu konuda gerekli açıklamayı beklediklerini söylerken,devletimiz böyle bir işe tenezzül etmez.Umarım bu işin arkasından başka birşey çıkmaz diye düşünmek istiyorum dedi.

17910777_156708674854982_217818304_n

 

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-