eskort samsun

ÜNYENETHABER

EMMİ YİNE GERİ VİTESE TAKTI

EMMİ YİNE GERİ VİTESE TAKTI
16 Nisan 2017 - 0:50

ddd

 

Başkan Yılmaz yalan,iftira dediği haberimizi ,2 saat sonra kabul ederek JET şekilde kendi kendini 17965447_10210735165288633_823415439_nYALANLAMIŞ oldu…Ayrıca basın açıklamasında  sayın Enver Yılmaz’ın gazetemizde konu edilen haberi asıl amacından çıkararak (tetö/pdy baskını gibi) başka yerlere çekmesi de kamuoyunda  şaşkınlıkla karşılandı.

Dün ”BÜYÜKŞEHİRE GECE YARISI POLİS BASKINI”haberi Ordu gündemine bomba gibi düştü.

Ünyenethaber portalında yayınladığımız haberde ,Büyükşehir Belediyesine Ankara’dan özel bir ekibin geldiğini,inceleme ve araştırma yaptığını,üst düzey yetkililerin olayın içinde olduğu ve son olarak belediye binasının polis tarafından kuşatıldığını yazmış ve kamuoyu ile paylaşmıştık.

Bu haber yayınlanmasının hemen ardından kamuoyunun gündemine otururken,farklı görüşte seslerin yükselmeye başlaması ile ilk etapta Büyükşehir Belediyesi tarafından duyuru yapıldı.Duyuruya göre ;

VARAN 1

KAMUOYUNA ÖNEMLİ DUYURU!

Belediyemizle ilgili son günlerde yayınlanan bazı haberler, tamamen asılsız, iftira ve gerçekle hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmış olup, konunun sonuna kadar takipçisi olunacaktır açıklaması yapıldı. Haberimizin  her ne kadar arkasında da dursak da ,yinede Büyükşehir tarafından yalanlanması bizleri  töhmet altında bırakmak için yapılan bir operasyondu.

VARAN 2

OLAYIN DOĞRULUĞU ANLAŞILINCAGGGG

Olayın doğruluğu kamuoyuna gazetemiz aracılığı ile yansıyınca ,duruma daha fazla sessiz kalamayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz basın açıklaması yapmak zorunda kaldı.Basın açıklamasında gazetemizde konu gecen haberin doğruluğunu teyit edercesine konuşan Başkan Yılmaz’a, 2 saat arayla farklı farklı açıklama yaptı.

İŞTE HABERİMİZİ TEYİT EDEN KONUŞMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada,Cumhurbaşkanımız talimatını verdi. Ordu Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tamamen boşaltılan Büyükşehir Belediyesi binasında, Ankara’dan 03.30 ‘gelen 6 kişilik ekip arama yaptı.

KISACASI ÇAKIR MEDYA NE YAZARSA O…..

DDDD2

dddddd

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-