eskort samsun

ÜNYENETHABER

HALK HAİNLERİN TEMİZLENMESİ İÇİN EVET DEDİ

HALK HAİNLERİN TEMİZLENMESİ İÇİN EVET DEDİ
17 Nisan 2017 - 5:04

g

2017 Türkiye anayasa değişikliği referandumu için 16 Nisan 2017’de gerçekleşen halk oylamasında , Seçmenler Ordu’da, mevcut Türkiye Anayasası’nın 18 maddesi üzerindeki değişikliklerine % 61,89 ile EVET dedi.Ordu’da 19 ilçenin 17’si anayasa değişikliğine EVET derken iki ilçe HAYIR dedi.

OYLARDA DÜŞÜŞ OLDU

16 Nisan Halk oylamasına Ak parti ve MHP  ortaklaşa ittifakla girmesine rağmen her ne kadar %61,89 oy oranı alsalar da ,son yıllarda ki en düşük oy oranı yakalandı.

Yakın zamanda gerçekleşen seçim ve referandumlara bir göz atarsak sandıktan çıkan sonuçların aşağıya iniş yönünde olduğu görüldü.

2010 referandumunda ve 2014 yılındaki Cumhurbaşkanı halk oylamaların da dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan tek başına Ordu’dan %63,5 ve %67 oy oranını yakalarken,1 Kasım ve 7 Haziran genel seçimlerinde ise Ak parti ve MHP iki partinin toplam oyları %72,7 ve %66,5 oy oranlarına denk geliyor ki, bir Recep Tayyip Erdoğan etmiyor.

16 Nisan son referandumu  ise %61,89 oy oranı ve 2 ilçe firesi ile Ak partide düşüşün göstergesi olurken,önceki seçimde Ordu’da 19 da 19 yaptık diye marifeti kendinde sanarak övünen siyasilere de tokat gibi cevap oldu.

ASLINDA BİR BAKIMA ORDU İÇİN BU SONUÇ BEKLENİYORDU

EEEEEEEE

Öncelikle Ak partide ki düşüş trendi 30 Mart Yerel seçimlerinden sonra başladığı istatiksel verilerde apaçık ortada.

Bir yerel ve iki genel seçimde tercih edilen belediye ve milletvekili adaylarının çoğunun hatalı olduğunu sandığa giden vatandaş mesaj olarak yerine ulaştırdı.

-Ak partinin bu referandumdan sonra şapkasını önüne alarak biz nerede hata yaptık ki,halkımız bizden koptu demesi gerekir.

Düşünün bir kere,

-Tedes ile milleti bezdirmek,parkmetre ve fahiş su faturaları ile halkı isyan ettirmek ,keyfe göre cezalar keserek halka zulüm etmek,esnafın ,seyyarın ekmeği ile oynamak,yolları ,caddeleri aylarca toz toprak içinde bırakarak hayatı işkenceye çevirmek,yüksek tabela vergileri ve diğer vergiler ile milleti sokağa dökmek ,yandaşa,encümen üyelerine devlet malını peşkeş çekmek,ihalelerde yolsuzluk,usulsüzlük yapmak,garibanı işten atmak,akrabayı işe sokmak,yeni lüx evler ,araçlar almak,zimmeti şişirmek,koltuğu şahsına özel kullanmak, ahlaklı görünüp,öyle olmamak,partisinden olanı  dışlamak,yabancıyı baş üstünde tutmak,entrika ve yalanda uzman olmak ,paralı sanal fedailer yaratmak,halkı hor görmek,boncuk gibi sıraya dizmek, (çöp gibi)projelerle halkla inatlaşmak, vatandaşla ne kadar alkış o kadar hizmet diyerek dalga geçmek, önce inkar etmek sonra doğrulamak,aylarca millete fetö bankalarına para yatırtmak,fetö ile bağlantıyı kesmemek,emniyeti ve  devlet büyüklerini karalamak,hatta açık açık meydan okumak,ses çıkaranı satın almak ,tehdit etmek veya dövdürmek,resim yayınlayıp sonra kaldırmak ,sıkıştığında geri vitese takmak ,halkı azarlamak,ve daha bir çok hadiseler ve icraatlar varken,

Hele hele  Ak parti içinden %10 luk bir grubun (bunun içinde başkanlar ve vekillerde var)referandumda EVETleri sabote ettiklerini de sağır sultan duymuşken,Ordu’dan böyle hain bazı Belediye Başkanlarına,yardımcılarına ve Vekillere rağmen EVET çıkması büyük başarıdır

Bu başarı öncelikle halkın,sonra Recep Tayyip Erdoğan’nın,her zaman  çalışkan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş’un ve bazı milliyetçi vatansever insanların sayesinde kazanıldığı su götürmez gerçektir.

ŞİMDİ HALK NE BEKLİYOR

-Fetö ve yolsuzluklarla  alakalı siyasi temizlik,

-Fındık için kalıcı projeler,

-Her ne kadar  yatırımların büyük bölümünü alan ve buna rağmen HAYIR oyu veren ilçeler kadar destek,

-İş,aş ,sağlık,eğitim ve refah bir yaşam,

-Seçtikleri ve görevi halka hizmet olan kişilerden saygı,

-ve herkes için ADALET

Halk 15 Temmuz’dan sonra 16 Nisan’da da ihtilal yaptı ve efendinin kendisi olduğunu gösterdi.Netice itibari ile her olaydan bir ders çıkar ,burada ki  halkın  mesajı umarız gerekli yerlere gider….

Çünkü mağlubiyetlerini bile zafer gibi kutlayan ,ağlanacak hallerine gülen siyasetçilerle bu iş bu kadar olur…

Not:Yukarıda konu edilen görüşler tamamen yazar görüşü olup,direk olarak hiç bir şahısla bağlantılı olmadığı gibi,istisnalar gözardı edilmektedir…

Cihan Çakır

Çakır Medya Genel Yayın Yön.

GGGGG

EDEEEE

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-