eskort samsun

ÜNYENETHABER

MÜTTEFİKLER HALKA TEŞEKKÜR ETTİ

MÜTTEFİKLER HALKA TEŞEKKÜR ETTİ
17 Nisan 2017 - 5:09

17883707_1934518716769577_7660451166572703641_n

Ergün ve Ayyıldız’dan teşekkür

Referandum sonuçlarının ardından Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan kalabalığa Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve MHP Ünye ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız seslendi.

Türk bayrağı rengiyle hazırlanmış ‘Hakimiyet milletindir’ yazılı sahneye çıkan siyasiler, sonuçları Ünyelilerle değerlendirerek teşekkür ettiler.

Ayyıldız; “Güzel yapılan çalışmalara sonuna kadar destek veririz”

 

MHP Ünye ilçe Başkanı Ayhan Ayyıldız; “60 günlük süre içerisinde anayasa metnini referandumla halka sunduk. Vatandaşımızın huzuruna getirdik. Türk milletimizin tercihi evet’ten yana oldu. Bu tabiî ki bizi ziyadesiyle memnun etti. İnşallah bundan sonraki en azından seçim zamanına kadar daha dikkatli daha kamuoyunu kucaklayıcı bir tutum içinde oluruz. Yine beraber olur, güzel yapılan çalışmalara sonuna kadar destek veririz. Ben Ünyeli hemşerilerimize yüzde 70 gibi bir rakamla evet oyunu çıkarmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ergün: “Siz üzerinize düşeni yaptınız”

 

Meydanda toplanan kalabalığa teşekkür ederek sözlerine başlayan Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, “Bu meydan birçok kahramanlıklara şahit oldu. En son 15 Temmuz’da burada 28 gün nöbet tuttunuz. Allah sizden razı olsun. Bugünde burada bir nöbet vardı. Bu nöbete de geldiniz. Siz Ünyeliler olarak üzerinize düşeni yaptınız, biz bölgemizde en yüksek oylardan birini aldık. % 70 oyla bizleri taçlandırdınız, hepiniz sağ olun var olun” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından havai fişek gösterisi oldu. ‘Evet’i destekleyen Ünyeliler zafer turları attı. İlerleyen saatlere kadar konvoy yapan Ünyeliler şehri dolaştı.

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-