eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kaymakam Güney Turizm Haftasını kutladı

Kaymakam Güney Turizm Haftasını kutladı
18 Nisan 2017 - 20:40

DSC_0406

Ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen ilçemizin de yeteri kadar pay alabilmesi, Turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir gayret içerisindeyiz. Tarihi ve kültürel mirasımız, muhteşem doğal zenginliğimiz, yatırımlardaki hızlı artış İlçemizin turizmdeki potansiyelini arttırmaktadır.

Ünye İlçesi de, zengin kültür ve tabiat varlıkları, örf ve adetleri, misafirperverliği, serin yaylaları, muhteşem sahilleri, dereleri, ırmakları, bitki örtüsü ile eşsiz doğası, köklü geçmişe sahip kültür ve sanat yapısıyla, yüzlerce çeşit mutfak kültürüyle artan turizm potansiyelinden hakkına düşen payı almak için var gücüyle çalışmaktadır. Bu anlamda Ünye, turizm çeşitliliği bakımından oldukça zengin bir ilçedir. Burada bize düşen görev, bu zenginlikleri koruyup kollamak ve daha çok insanımızın görebilmesini sağlamak için halkımızla birlikte Karadeniz’in İncisi Ünye’mizin tanıtımını yapmak ve bunun için de var gücümüzle çalışmaktır.

Turizm sektörü ülkemizin ve Ünye’mizin geleceği için çok özel öneme sahiptir. Ünye’mizi bölgemizde ve Türkiye’de turizm merkezi haline getirmek için yerel yöneticilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odalarımız ve vatandaşlarımız el birliği ile gayret göstermeleri gerekmektedir. Doğal güzelliklere, binlerce yıllık tarihe ve kültürel zenginliklere, sıcak, misafirperver ve cömert insanlara sahip olan Ünye, önemli bir turizm potansiyeline sahiptir.

Bu düşüncelerle Turizm Haftasını kutluyor, 2017 turizm sezonunun ülkemize, milletimize, turizm sektöründe yer alan turizm işletmecilerine, seyahat acentelerine ve diğer sektör temsilcilerine hayırlı olmasını temenni ederim.

Ümit Hüseyin GÜNEY

ÜNYE KAYMAKAMI

dddddd

                                                                                                                   

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-