eskort samsun

ÜNYENETHABER

16.Dönem Fotoğrafçılık Atölyesi Başladı

16.Dönem Fotoğrafçılık Atölyesi Başladı
19 Nisan 2017 - 13:01

SD

Ünye’de fotoğraf adına büyük işler yapan Işığı Arayanlar Ünye Fotoğraf Topluluğu, 11 Nisan Salı günü Ordu Barosu işbirliği ile çoğunluğunu avukatların oluşturduğu 10 kişilik bir ekiple birlikte 16.Dönem Temel Fotoğrafçılık Eğitimine başladı.

Fotoğraf eğitimini gerçekleştiren Yunus BULAT şunları söyledi:

“Geçmiş yıllarda topluluğumuzun kurucusu olan İbrahim Arslan’ın yoğun emek ve çabaları ile Ünye’de Fotoğraf başta olmak üzere bir çok alanda farklı etkinlikler gerçekleştirdik.

16.Dönem Fotoğrafçılık Atölyesi bunlardan bir yenisi. Amaç fotoğraf sanatını sevdirmek ve Ünye içerisinde bu noktada farkındalığı arttırmak. 7 hafta 28 saat sürecek olan bu dönem eğitiminde, Fotoğrafın Tarihi ile başlayıp, fotoğraf makinelerinin çalışma prensiplerini; diyafram, enstantane,iso gibi makinelerin olmazsa olmaz temel ayarlarını; ışık ve kompozisyon bilgilerini teorik ve uygulamalı olarak katılımcılara aktarmaya çalışıyoruz.

Eğitimimiz 7 haftayı kapsıyor olsada birlik ve beraberliğimizin bir sınırı yok. Bu anlamda Ünye’de fotoğrafla ilgilenen tüm herkesin bir şekilde bizlerle birlikte olmasını istiyoruz. Bilgi paylaştıkça çoğalır. Biz Ünye’miz için güzel bir birliktelik ve güzel bir aile olabilmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Eğitime katılmak isteyen veya grupla tanışmak isteyen arkadaşlarımızı Salı ve Perşembe günleri saat 19.00’da Fotoğraf eğitimini gerçekleştirdiğimiz Ünye Avukat Evi’ne bekliyoruz.“

Grubun önceki dönemlerde yapmış olduğu kurs ve etkinliklerin fotoğraflarına “IŞIĞI ARAYANLAR FOTOĞRAF TOPLULUĞU” facebook sayfası üzerinden ulaşılabilirsiniz.

Ayrıca Işığı Arayanlar Fotoğraf Topluluğu üyeleri ile birlikte şehir içi şehir dışı fotoğraf gezilerini kaçırmamanız için bu ekibi takip etmeniz tavsiye ediyoruz.

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-