eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAYBAŞI’NDA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

ÇAYBAŞI’NDA KUTLU DOĞUM HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
20 Nisan 2017 - 9:37

18033143_1862977027251376_4838580826481967159_n

Çaybaşı Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen konferans, belediye düğün salonunda gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Ordulu Prof. Dr. Ali Erbaş katıldı. Konferansta Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir, Belediye Başkanı İsmet Yanık,sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bazı siyasiler, kurum amirleri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Büyük bir ilgiyle izlenen konferans Çaybaşı Müftüsü Cevat Erişti’nin açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Kur’an tilaveti ve ilahiler okundu.

Daha sonra kürsüye çıkan olarak Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Erbaş, ‘Kutlu Doğum Haftası’ hakkında bilgiler verdi. Erbaş, “İnsan olarak Peygamber efendimizden öğrendiklerimizi çocuklarımıza öğretmenimiz gerekiyor. Önemli olan güven toplumunu oluşturmak ve bu toplumu oluşturmak içinde bu konuları iyi bilmek gerekiyor. İnandığımız gibi yaşamamız lazım. İnandığımız gibi yaşamazsak yaşadığımız şeylere inanmak zorunda kalırız. Yapılan bir takım kötü şeyleri biz normal karşılamaya başlarız. İnancımızın gerekliliklerini yerine getirmek gerekiyor” diye konuştu.

dddddd

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-