eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÇAYBAŞI’NDA YOL SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK

ÇAYBAŞI’NDA YOL SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK
21 Nisan 2017 - 1:54

18033379_1863251483890597_8177567075633592018_n

Çaybaşı Belediyeai Fen işleri Ekipleri ve Ordu Büyükşehir belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı ekipleri ile Çaybaşı’nda dört bir yanında toplamda 500 km yol ağında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu yıl İlçemizde  kış aylarını çok çetin geçmesi sonucunda 26 mahallemizde yollarda ciddi bozulmalar meydana geldi.Havaların ısınmasıyla belli bir program dahilinde yol sorunumuz ortadan kalkıyor.
Yol sorununu çözmek için Projeler üreten girişimci çalışkan Belediye Başkanı İsmet yanık şu açıklamalarda bulundu.
Başkan Yanık; Seçim öncesi Çaybaşı halkımıza hizmet sözü verdik, yol ağı olarak Ordu’nun en büyük yol ağlarından birine sahibiz, işimiz hiçte kolay değil ama biz hiçbir mazerete sığınmadan, gece gündüz demeden vatandaşlarımızın yol sorununu çözeceğiz.

Belediyemize ait ruhsatlı taş ocaklarını biliyorsunuz. Mevcut ocaklarımızın sadece birinde konkasör (Kırma – Eleme)tesissi mevcuttu. Mevcut tesisi ilçemizin ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılamaması sebebiyle, geçtiğimiz ay yeni ve daha büyük bir konkasör (Kırma – Eleme Tesisi) alım ihalesine çıktık. ilküvez mahallemizde bulunan Mevcut ocağımızdaki konkasör tesisini büyüterek ihtiyaçlarımıza cevap verebilecek duruma getirdik. Eski konkasör tesisini de içeribükü mahallemizdeki ocağımıza taşıdık. Belediyemizin artık 2 adet konkasör tesisi var. Artık daha  çok malzeme üreterek, daha çok çalışarak ilçemizde yolu sorun olmaktan çıkaracağız.

Yol çalışmalarımıza belli bir program dahilinde yapılıyor öncelik olarak Göksu Mahallesinde Çalışmalara başladık, daha sonra kapılı mahallesinde devam edeceğiz, sırasıyla diğer mahallelerde yol çalışmalarını yapacağız. Yol çalışması yaparken sadece yol değil, kanal temizleme çalışması, büz ve baks konması gereken yerlere büz ve baks konması kısacası yol için ne gerekiyorsa yapıp mahallelerde öyle çıkacağız dedi.

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-