eskort samsun

ÜNYENETHABER

“””KARMAŞIK İLİŞKİLER VE FETÖ SARMALI!!!

“””KARMAŞIK İLİŞKİLER VE FETÖ SARMALI!!!
21 Nisan 2017 - 9:11

12376265_940429122708733_5152357374452689539_n

Şimdi sis kalktı,yavaş yavaş bir okuma yapmaya çalışalım;

ORDU İLİMİZ herşeye rağmen %61,9 gibi ciddi bir oyla “”EVET”” demiştir. Ancak CB seçiminden ve genel seçimlerden aşağı bir oran çıkmıştır. Anadolu ve Karadeniz’de MHP desteği EVET konusunda HAYIR ci MHP ye rağmen ciddi bir katkı vermiştir.

İşin garibi Ordu daki HAYIR cı MHP ab CB mızı,BB ve BB yrdm Numan bey’i sevmezler.  Buraya kadarını anlıyorum ama nasıl oluyor da Bizim Bld bşk larımızı ve bazı mv lerimizi seviyorlar hatta FETÖ konusunda savunuyorlar emin olun AK PARTİ’den daha fazla koruma gayretindeler.

ORDU daki FETÖ militanlarıda  (tutuklu,tutuksuz) bu hayırcı MHP liler gibi Sn CB,BB,BB yrdm Numan bey hakkında olumsuz herşeyi,her hakareti yapıyorlar ancak bizim içimizdeki bazı AKP liler hakkında hiçbir olumsuz cümle kullanmıyorlar hatta övüyorlar biraz daha ileri gidecekler ama ifşa olacakları korkusuyla söylemiyorlar. Ne istiyorsunuz bu AK PARTİ içindeki adamlarımızdan diye saldıracaklar ama korku işte. TAKİYYE zaten dinleri bu FETÖ cülerin.

Evet Bylock konusu önemli.  17/25 den sonra kullanmadım cevap değildir.  Var mı yok mu? Önemli olan burası.

ORDU merkezde;  Merkez köyleri seçmeni ve Evetçi MHP oyları da dahil olmasına rağmen Altınordu ve OBB de merkezde olmasına rağmen HAYIR çıkan yer olması çok enteresan. Bana göre değil sebebi ortada. OBB VE ALTINORDU BLD Sİ UYGULAMALARI. BİRDE MERKEZ MV LİMİZİN ORDU KAMUOYUNDA KARŞILIĞININ OLMADIĞININ GÖSTERGESİ. TEPKİYİ GÖRÜYORMUSUNUZ. ALTINORDU BLD VE BÜYÜKŞEHİR BİZDE OLACAK,MERKEZ  BÖLGE MV LİMİZ VE EVETCİ MHP DESTEĞİMİZ VAR. NE ACI Kİ HAYIR ÇIKAN İKİ YERDEN BİRİSİ BURASI DİĞERİ DE  NERESİ? ÇOK ENTERESAN. TABİKİ BEN YİNE ŞAŞRIMADIM VE YANILMADIM. PERŞEMBE İLÇEMİZ. BLD AK PARTİ VE PERŞEMBELİ MV MİZ VAR.  BURASIDA HAYIR ÇIKMIŞ. İŞİN EN ACI TARAFI DOĞDUKLARI BÜYÜDÜKLERİ KÖYDE “”HAYIR””ÇIKMASI ÇOK DAHA ACIDIR.

BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ? YA İNSAN KÖYÜNE GİDER KİM OLURSA OLSUN,ABİ DER,KARDEŞ DER,ABLA DER,ANA,BABA DER ENLADINIZIM DER “”EVET””İ ALIR.

ALLAH’IM NE GÜNLERE KALDIK.

DEDİMYA BUNDAN SONRA AK PARTİYE,SN CB mıza rüzgar katacak adaylar lazım. Sn CB mızın rüzgârıyla gidecek,sahte kahramanlık yapacak aday istemiyor millet.

BİRDE KENDİLERİNİ ORDU YA RAHMET GELMİŞ GİBİ GÖRMELERİ YOK MU?

İŞTE BU FOTOĞRAF HALİ PÜRMELALİNİZ. KENDİ İLÇE VE KÖYÜNÜZDEKİ DURUMUNUZ.

SİZ BU PARTİ YE NE KATABİLİRSİNİZ? BIRAKIN KATMAYI KAZANIMLARINI TÜKETTİNİZ.

BİRİNİZ 15 TEMMUZ a kadar ilin su faturalarını FETÖ teröristlerinin Bankası Bank Asya aracılığı ile ödettiniz,diğerinizin iki ortağı hâlâ FETÖ tutuklusu,diğerinizin ailesi,çocukları gezi sürecinde sn CB hakkında galiz ifadeli tweetler atacak,FETÖ teröristinin firmasının bayiliğini yapacak ve bu millet buna rağmen EVET diyecekti öyle mi?

EVET dedi.  Ama  emin olun size rağmen başta sn CB mız RT ERDOĞAN için ve ikinci olarak Siyasete pratik ahlâkı getiren sn BB yrdm Numan bey için dedi.

BU ORDU halkı size baksaydı Tunceli den daha kötü çıkardı EVET oranı. Bir anket yapılsın Ordu halkı gerçekleri söylesin. Farklı bişey demeyeceklerdir!”””

MUSTAFA TOMAKİN-YAZAR

dddddd

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-