eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği ve Yerel Tarih Grubu işbirliği ile Turizm Haftası Etkinliği Düzenlendi

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği ve Yerel Tarih Grubu işbirliği ile Turizm Haftası Etkinliği  Düzenlendi
24 Nisan 2017 - 0:22

d

Ünye Turizm İşletmecileri Derneği ve Yerel Tarih Grubu işbirliği ile Turizm Haftası kapsamında turizmi ve yerel tarihi anlatmak amacıyla konferans düzenledi. Gerçekleşen konferansa İnkur İlkokulu ve Ortaokulu öğrenci, veli ve öğretmenlere verildi.

Düzenlenen konferansa ilişkin basın açıklaması yapan Ünye Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Adnan Sobi;

“Ünye Turizm İşletmecileri Derneği olarak 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında program gerçekleştirdik. Aynı zamanda çevremizi tanıtmak, genç nesillere ulaşmak damacıyla İnkur İlkokul ve Ortaokulunda Yerel Tarih Araştırma Grubu üyelerinden Ahmet Kabayel ile birlikte Ünye’mizin turizmini, çevremizin turizmini ve turizmle ilgili düşüncelerimi paylaşmak ve bilgilendirmek amacıyla okulumuzda konferans daveti aldık. Okul Müdürümüz İsa Altun Bey’in daveti üzerine 15-22 Nisan Turizm Haftası kapsamında bu organizasyonu gerçekleştirdik. Çok verimli ve çok faydalı oldu. İnkur’da birçok tarihi, turistik ve doğal değerlerin olduğunu keşfettik. Bunları not aldık ve ilerleyen günlerden bu alanlarda çalışmalarımız envanter olarak başlayacak. Buradaki öncelikli amacımız, turizmin sadece insanlar için gezip eğlenme değil, aynı zamanda yaşadığı ortamı koruması, sahiplenmesi ve bu değerlerin sürdürülebilir olması için iyi bir bilgilendirme programı oldu.

Aynı zamanda Ünye Turizm İşletmecileri Derneği olarak 22 Nisan’da Akkuş’da yapılan olan Turizm Haftası etkinliklerine de destek vererek Truzim haftasında Akkuş’un yanında bulunuyoruz. 15-22 Nisan Turizm Haftasının Kutlu olmasını dilerken, 2017 Turizm sezonunun Ünye’mize, Ordumuza ve Bölgemize genel olarak da Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

dddddd2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-