eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim
24 Nisan 2017 - 17:42

hhh

Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini 27 Temmuz 2012 tarihinden itibaren vekil olarak yürüten Musa Erdem yerini Tamer Uysal’a devretti.

Bugün gerçekleşen devir teslim töreninde  İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, bulunduğu süre zarfında kendisine verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını ve eğitim camiasına katkıda bulunmak için üst düzey çaba sarf ettiğini belirterek, bayrağı devrettiği Uysal’a başarı dileğinde bulundu.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem yaptığı açıklamada;

“27 Temmuz 2012 tarihide devraldığım görevi bugün sonlandırmış bulunmaktayım. Yaklaşık 5 yıldır bu şerefli vazifeyi elimden geldiğince yerine getirdim. Biz görevimizi bir hizmet aşkıyla, bir ibadet aşkıyla yapmaya çalıştık.

Bu görev sürecimizde en fazla altyapı çalışmalarına önem verdik. 2012 yılında göreve geldiğimde Ünye’de tekli eğitim %40 oranındayken şuan %65 civarında. Şuanda devam eden 3 büyük yatırımımız var. Bizden sonraki dönemde bu yatırımların hayata geçmesi durumunda 2019 yılında %90-95 oranında  tekli eğitime geçilmiş olacak.

Okul öncesi eğitime ağırlık vermeye çalıştık. %40’lar seviyesinde olan 4-5 yaş okul oranı şuanda %65 oranında. 5 yaş öğrenci okulu ise %85 oranına ulaşmıştır. Fen Lisemiz yoktu, şuan hayata geçti. Özel eğitime dikkat etmeye çalıştık. Fiziki anlamda güzel yerlere kavuştuk. Yeni kurumumuz da faaliyete geçti. Şuan Bilim Sanat Merkezimizde şuanda onaylanmak üzere.

Özel sektörlerde %1-2 oranında okullaşma varken şuan %7-8 oranında var. Önümüzdeki yıllarda da yeni özel okullar açılacak. Ben inanıyorum ki, yapılan altyapılar ve düzenlemelerle Ünye güzel yol kat etmiştir.

Ünye bugünden sonra Tamer Bey ile birlikte daha ileri gidecektir.

Ben yaptığım hizmetleri tek başıma yapmadım. Bu bir ekip çalışması ve  şube müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve personellerimizle birlikte 1800’e yakın kişi ile birlik olduk. Velilerimizin ve hayırseverlerinde katkısı çok. Başbakan Yardımcısı Sayın Numan Kurtulmuş Bey’in, Valimiz İrfan Balkanlıoğlu Bey’in ve sayın kaymakamımızın ve birçok kişinin katkısı var. İnşallah Ünye bundan sonra çok güzel yerlere gider. Ben bu vesile ile yeni görevinde Tamer Uysal Bey’e hayırlı uğurlu olsun diyor, başarılar diliyorum. “dedi.

 

Göreve yeni atanan  Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal ise sözlerinde şunları ifade etti;

“Bu bir bayrak yarışı, bu bir koltuk değişikliği. Musa Bey çıtası çok yüksek bir performans bıraktı. Bize işin zor tarafı kaldı. %100 olan noktaya hemen hemen ulaşmış. Bize de ya o hedefleri tamamlamak ya da o hedefe yaklaşmak kalıyor. Bu görevleri ifa etmek kolay değil. Bu başarıdan dolayı Musa Bey’e ve ona destek olan tüm milli Eğitim Müdürlüğü ekibine teşekkür ederim. Önemli olan o koltukta oturmanın hakkını vermek. Musa Bey ile 13 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. Bugünden sonrada Ünye için fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz. Musa Bey oldukça tecrübelidir. Onun tecrübelerinden istifade etmeyi arzu ederiz. “ dedi.

aa - Kopya

dddddd2

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-