eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

VAYNİ”SPORA SİYASET KARIŞTIRTMAYIZ”

VAYNİ”SPORA SİYASET KARIŞTIRTMAYIZ”
25 Nisan 2017 - 13:35

DDDD

Ordu 1. Amatör Küme’de şampiyon olan ekiplerin play-off müsabakaları bu hafta oynanmaya başladı.Play-of’a kalan ekiplerden Ünye 1957 spor yöneticileri Ordu’da oynadıkları Akyazıspor maçı ardından çeşitli basın yayın kuruluşlarına çıkarak , Ordu futbol il temsilcisi  ve futbol tertip komitesi başkanı Hasan Vayni’yi suçlayıcı açıklamalarda bulundular.

Ordu futbol il temsilcisi  ve futbol tertip komitesi başkanı Hasan Vayni ise hakkında tek taraflı yayın yapıldığını iddia ederek aynı programda söz hakkı kullandı. Vayni,söz konusu programa ve gazetemize yaptığı açıklamalarda ,bir kişinin egosu ile bu tür tek taraflı ve yanlı açıklamalar yapılmasını üzüntüyle karşıladım,bu tür talihsiz konuşmalarla toplumu germeye gerek var mı ? dedi

Spor ile Siyaset Karıştırılmamalı

Ordu futbol il temsilcisi  ve futbol tertip komitesi başkanı Hasan Vayni açıklamalarına söyle devam etti.

”Bu kadar algı operasyonu yapan Erhan Eren kendisidir.  İnternet sayfalarındaki ayak oyunlarına bakıyorum, çok gereksiz şeyler var . Bu tek taraflı algı yapmaya çalışılıyor. Bana sanki Ordu Ünye ayrımı yapılıyormuş gibi geliyor. Biz daha önce Zafer Öztürk döneminde ben genel sekreter iken bizim ilişkilerimiz Ünye ile hiç bozulmadı.

Hafta sonu yaşanan olayları koca bir şehre mal etmek yakışıksız bir tutum.İnsanlar oraya futbol maçı izlemeye gidiyorlar, boks maçı değil.Biz spor için var böyle olayları tasvip etmemiz imkansız.Ama görüyoruz ki bazıları sporla siyaseti karıştırmaya çalışıyor.

Kimsenin keyfine göre saha talebi olmaz.Bugün dev kulüplerimiz biz bu sahada oynamayız diyebiliyor mu ?Erhan beyde keyfine göre saha istiyor .Bu olmadıkça bahaneler üretiyor.Geçen yılda  bu olayları kendisi yine yaptı.

Ben seçilerek geldim, kimse bana siyasi baskı yapamaz.Siyasetle gelen siyasetle gider

Ambulans sahaya girmez,Ambulans sahanın kapısında bekletilir.

Erhan Bey Ünye Cevizdere’de oynanan Ünye1957spor-Akyazı maçında, bir çocuğumuzun u14 maçında 14 yaşındaki oyuncumuzun da boğazına dili kaçtı az kalsın  ölüyordu. Erhan Beyin ondan haberi var mı?

Son  olarak kendisine soruyorum  iletişim çağındayız,şikayetlerini ve isteklerini bizimle basın aracılığıyla değilde arayarak yapması gerekmez mi?Yetkili merci basın mıdır ?Kendisi görevini böyle mi yapıyor ?Yoksa başarısızlık endişesine bahane mi arıyor ?

Bu şekilde amaç iş yapmak değil ,şov yapmak olarak algılıyorum” dedi

dddddd2

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P