eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

RECEP KARA BURSA’DA DA BAŞPEHLİVAN

RECEP KARA BURSA’DA DA BAŞPEHLİVAN
01 Mayıs 2017 - 1:55

65ef72ea-3ef6-461f-8104-340631c802c5

BAŞKAN YILMAZ, “SPORCUMUZ RECEP KARA İLE GURUR DUYUYORUZ”

 

Bursa’da “Gazi Orhan Bey’i Anma ve Orhan Gazi’nin Fethi Şenlikleri” kapsamında düzenlenen yağlı güreş etkinliğinde başpehlivan olan Recep Kara’nın başarısı Ordu’da sevinçle karşılandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Sporcumuz daha önce elde ettiği derecelerle sırtının kolay kolay yere gelmeyeceğini bir kez daha göstermiştir” dedi.

 

Bursa’nın Orhan Gazi ilçesinin fethinin 685’inci yıl dönümü dolayısıyla Gazi Orhan Bey’i Anma ve Orhan Gazi’nin Fethi Şenlikleri kapsamında düzenlenen yağlı güreş etkinliğinde başpehlivan olan Recep Kara’nın başarısı Ordu’da sevinçle karşılandı. Orhan Gazi Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik, 10 kategoride 600 güreşçinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan başpehlivanlık müsabakasında rakibi Ekrem Yavuz’la güreşen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sporcusu Recep Kara başpehlivan olarak, tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin ardından çıktığı ilk müsabakada başarıya ulaştı. Büyükşehir Belediyesi sporcusu adı altında ilk defa çıktığı bir müsabakadan galip dönen Recep Kara’nın başarısı memleketi Ordu’da da sevinçle karşılandı.

 

Başkan Enver Yılmaz  yaptığı açıklamada, aynı zamanda Ordu Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı görevine getirdikleri sporcu Recep Kara ile gurur duyduklarını ifade ederek, “Sporcumuz aramıza katıldıktan sonra çıktığı ilk müsabakadan başpehlivanlığa ulaştı. Kendisini tebrik ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bundan sonraki güreş müsabakalarında da Recep Kara’ya başarılar dileyen Başkan Yılmaz, “Sporcumuz daha önce elde ettiği derecelerle sırtının kolay kolay yere gelmeyeceğini bir kez daha göstermiştir. Kendisine bundan sonraki maçlarda da sonuna kadar güveniyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, sporcumuzun her zaman yanındayız” diye konuştu.

 

Başpehlivan Kara ise Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcusu olarak ilk defa çıktığı bir yarıştan alnının akıyla çıktığını dile getirerek, “Bursa’da yapılan güreş müsabakalarına 600 güreşçi, kilolarında derece yapmış kişilerdir. Böylesine önemli bir etkinlikten başpehlivan olarak döndüğüm için mutluyum” şeklinde konuştu.

 

Recep Kara, Başkan Enver Yılmaz’ın kendisine çok destek verdiğini ve bu desteği boşa çıkarmamak adına elinden gelenin en iyisini yapacağını sözlerine ekledi.

dddddd2

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P